PRIMER FINALISTA COPER

El Sevilla espera en la final el Barça o el València

El conjunt de Montella va eliminar un guerrer Leganés (2-0) amb gols de Correa i Vázquez

El 'Lega', que havia eliminat el Vila-real i el Madrid, es va mantenir viu fins al minut 89

rozas41946888 sevilla s italian midfielder franco vazquez  2l  celebrates 180207233839

rozas41946888 sevilla s italian midfielder franco vazquez 2l celebrates 180207233839 / CRISTINA QUICLER

1
El Periódico

El que estava previst, però amb emoció. El que estava previst, però amb disputa. El que estava previst, però deixant-s’hi la pell, l’ànima, els dos grans protagonistes de la primera semifinal de la Copa del Rei. Segons la previsió, el Sevilla va accedir, un altre cop, a la final del torneig del KO al derrotar el Leganés (2-0), que sumat a l’empat de l’anada (1-1), el converteix en el primer finalista, superant un Lega que havia deixat a la cuneta el Vila-real i el Reial Madrid amb dos extraordinaris partits en camp dels dos favorits.

Però ahir el Leganés no va tenir gol, tot i mantenir viva l’eliminatòria fins al minut 89, quan Franco Vázquez va sentenciar, amb un xutàs amb l’esquerra a l’escaire dret de Champagne, després que Correa, al minut 15 de joc, culminés una gran internada, com a extrem dret, de Muriel.

El Sánchez Pizjuán va animar molt

El Ramón Sánchez Pizjuan va tornar a ser decisiu en una eliminatòria, des del minut u fins al 90, al rebre el seu equip amb l’himne meravellós i dues enormes pancartes que significaven la petició de milers i milers de seguidors blancs: «Porta’m a una altra final» i «Tornar a ser campió és el que desitjo».

I, sí, el Sevilla de l’italià Vincenzo Montella va controlar el partit des del primer minut i, a més, va comptar amb l’avantatge del gol de Correa, que no va espantar el Lega, que va poder complir amb l’objectiu d’arribar viu als 10 últims minuts, quan es va produir la paradoxa (possiblement molt criticada a partir d’avui) que Asier Garitano, el míster miracle dels madrilenys, col·loqués el central Mantovani de davanter centre (a l’estil Alexanko de l’era Cruyff al Barça), en lloc de recórrer a Gue-rrero, l’únic davanter que tenia en una banqueta plena de defenses.

El Sevilla, doncs, com estava previst, ja espera l’altre finalista, que sortirà del partit d’aquesta nit (21.30 hores, a Mestalla) entre el València i el Barça (0-1). Però el Leganés va morir amb les botes posades i el cap ben alt. H