JUGADORS D'OR

Neymar cobra tres milions d'euros al mes

L'astre brasiler, que duplica en la seva fitxa Cavani, és el més ben pagat de la Lliga francesa

1
Es llegeix en minuts

Que Neymar i els seus companys del PSG eren els més ben pagats de la Lliga 1, no era cap novetat. Ja se sap les quantitats de diners que mou el president de l'entitat, Nasser Al-Kelaïfi. Però que el sou de l'astre brasiler doble el d'altres cracs com Cavani, sí que ha sorprès molta gent.

Segons ha explicatl'Équipe, Ney d'euros bruts al mes, mentre que Edinson Cavani, el segon més ben pagat de la competició, n'ingressa 1,54 i Mbappé, el tercer, 1,5. Les dades són estratosfèriques i confirmen l'estatus del10al Paris Saint Germain

El PSG, per sobre de tot

La filtració dels sous dels 30 jugadors més ben pagats de la Lliga 1 també ha constatat la superioritat econòmica del PSG, que té els 10 futbolistes amb el salari brut més alt de la competició.

I és que, a Neymar, Cavani i Mbappé, s'hi sumen Thiago Silva, Di María, Marquinhos, Thiago Motta, Javier Pastore i Dani Alves, que completen unTop 10 en el qual només es cola Falcao del Mònaco. Verrati i Ben Arfa els segueixen amb sous semblants.

Festa de luxe

Amb les xifres que acumula Neymar a final de mes, no és estrany que el crac brasiler organitzés una macrofesta d'aniversari en un dels locals més luxosos de París i que hi assistissin fins a 150 persones; 50 d'elles amb les despeses de viatge i d'estada pagats.

Els seus amics del Santos i la seva nòvia Marquezine i altres cares conegudes com el presentador Luciano Huck o el jugador de pòquer André Akkaire van viatjar del Brasil a la capital francesa per assistir al primer aniversari deNeya París.

Notícies relacionades

Neymar va celebrar el seu 26è aniversari amb tots els luxes. I ningú s'ho va voler perdre. Ni Unai Emery, ni els seus amics, ni la seva nòvia. Ni tan sols el president del PSG, Nasser Al-Khelaïfi. Tots van considerar important assistir a la festa del brasiler perquè era una manera de fer grup. I perquè en el futbol, la unió també compta. Així ho ha explicat l'entrenador espanyol en la roda de premsa prèvia al partit de Copa de França que enfrontarà els parisencs i el Sochaux. "Va ser important que tot l'equip estigués junt a la festa", ha reconegut Emery. 

Tots ells van protagonitzar una de les festes més grans que es recorden a París, en què no van faltar els moments emotius. El10del PSG es va emocionar i es va posar a plorar per l'afecte rebut per part d'amics i familiars i va protagonitzar un sensual ball amb la seva parella al so del cantant colombià Maluma.