MOFA A LES XARXES

Els millors mems de l'eliminació del Reial Madrid

Els diaris també parlen del patacada del conjunt de Zidane

bbc

bbc
zidane
carretera
zine
neymar
flo
marca

/

1
Es llegeix en minuts

Eren poc més de les 23.30 hores i la patacada del Madrid es confirmava. El conjunt de Zidane acaba de sumar un altre desastre i s'acomiadava, al febrer, del segon títol de la temporada. Eraso Gabriel Pires van ajusticiar el campió d'Europa i del món i les xarxes s'han omplert de mems de la derrota.

Zidane, la BBC Florentino són els principals protagonistes de les mofes que circulen per internet. Però tampoc s'obliden del PSG, el pròxim rival del Reial Madrid, la seva única opció per seguir vius en alguna competició. Ni dels banys del Bernabéu, reformats l'última vegada que el Barça va jugar la final de la Copa del Rei.

La premsa madrilenya, crítica amb els madridistes

Notícies relacionades

La duresa de les xarxes també s'ha taslladat a les redaccions. Els principals mitjans esportius tant d'Espanya com de la resta del món han ressaltat a la portada el fiasco blanc. Destaca la premsa esportiva de Madrid, que ha obert amb una barreja d'elogis al Leganés i dures crítiques al conjunt de Zidane. "Gesta i vergonya", diu el Marca, i l'As afegeix: "¡Pepinazo!".

Altres mitjans, com La Gazzetta dello Sport o L'équipe, també han volgut obrir amb la derrota del Madrid i l'han considerat com una "patacada clamorosa".