RATXA HORRIBLE DE RESULTATS

El Màlaga es cansa de Míchel

El tècnic, que va tornar a perdre ahir, ha sigut destituït pel seu pèssim inici de temporada

rozas41576811 graf998  getafe  madrid   12 01 2018   el entrenador del m l180113122604

rozas41576811 graf998 getafe madrid 12 01 2018 el entrenador del m l180113122604 / JuanJo Martin

1
Es llegeix en minuts

El Màlaga ha decidit prescindir dels serveis de Míchel González, conegut per tots com a Míchel, aquest matí després de la derrota de divendres per 1-0 davant el Getafe. El club de la Costa del Sol és penúltim en la taula amb 11 punts, els mateixos que Las Palmas, que va últim. En 19 jornades de Lliga només ha guanyat tres partits i ara mateix l'equip està a cinc punts de la salvació.

“Míchel González va arribar la temporada passada en una situació complicada i el tècnic va ser capaç de capgirar-la i acabar en una posició a la part mitjana de la taula”, comença dient el comunicat del club, que segueix així: “Lamentablement, aquesta campanya des del principi l'equip no ha aconseguit encadenar una ratxa de bons resultats que el treguin de la zona de descens i el Club considera que és necessari un revulsiu per buscar aquesta reacció".

Buscant reforços 

Notícies relacionades

"El Màlaga CF i la seva direcció esportiva -segueix la nota de l'entitat- estan treballant en aquest mercat hivernal per reforçar més la plantilla. Ignasi Miquel, Manuel Iturra i Alberto Bueno són tres futbolistes que ja s'han incorporat al primer equip i han debutat de manera immediata. El Club segueix fent gestions per l'arribada de més jugadors que, units al canvi de tècnic, capgirin aquesta dinàmica negativa de resultats i portin una nova motivació al grup i als seus aficionats. Des del Màlaga CF agraïm al tècnic Míchel González la seva professionalitat i el seu comportament i li desitgem molta sort per al futur”

Míchel va reconèixer ahir, en roda de premsa després de la derrota, que “el club està tenint molta paciència amb mi”. ¿Entendria que el distituissin?, se li va preguntar: “En l'aspecte esportiu podien haver pres la decisió, en els primers vuit partits, zero punts. Va venir un altre director esportiu i podia haver pres la decisió i no ho va fer. Jo no em rendeixo encara que les nuvolades estiguin a sobre", va dir.