VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Javier de Pedro, detingut per agredir la seva parella

L'exjugador de la Reial Societat, de 44 anys, ja va ser condemnat el 2010 per amenaces a la seva exnòvia

de-pedro

de-pedro

1
Es llegeix en minuts

L'exjugador de la Reial Societat Javier de Pedro ha sigut detingut acusat d'agredir la seva parella sentimental, que va haver de ser atesa en un centre sanitari donostiarra de les lesions que va patir. El succés es va produir dissabte a la matinada en un hostal de Sant Sebastià, encara que l'arrest de l'exfutbolista va tenir lloc a la veïna localitat de Pasaia, han informat a Efe fonts de la investigació.

La víctima va ser atesa a la Casa de Socorro del carrer de Bengoetxea de la capital guipuscoana, i després va presentar una denúncia a la comissaria de l'Ertzaintza. Dissabte al matí, De Pedro va passar a disposició del jutge de guàrdia de Sant Sebastià, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Reincident

Notícies relacionades

El Diario Vasco, que informa aquest dilluns de la detenció, recorda que no és la primera vegada que l'exjugador blanc-i-blau, nascut a Logronyo el 1973, es veu involucrat en fets relacionats amb violència de gènere, i que el 2010 va ser condemnat a 51 dies de treballs en benefici de la comunitat per un delicte continuat d'amenaces a la seva exparella i per una falta d'injúries. 

Javier de Pedro va jugar entre el 1993 i el 2004 a la Reial Societat. També va arribar a ser internacional, i va disputar un total de 12 partits amb la selecció espanyola, en què va arribar a participar en el Mundial de Corea i el Japó del 2002.