EL MISSATGE DEL TÈCNIC FRANCÈS

Zidane: "No necessito cap porter ara"

L'entrenador del Madrid es desmarca de la intenció del club blanc de fitxar al gener Kepa, porter de l'Athletic

undefined41491390 graf049  madrid  06 01 2018   los jugadores del real madrid 180106121902

undefined41491390 graf049 madrid 06 01 2018 los jugadores del real madrid 180106121902 / Paco Campos

2
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

En contra de la idea del club, que està a punt de pagar una mica més dels 20 milions d’euros de la clàusula de Kepa, el porter de l’Athletic que dijous va passar proves mèdiques a Madrid, Zidane ha tornat a aixecar la veu per deixar clar que no vol que arribi ningú a la porteria en el mercat d’hivern. «Ara no necessito un porter», va afirmar el tècnic en la prèvia del matx contra el Celta.

Diu Zidane que els Reis no li van portar res perquè a Espanya «són per als nens». És clar que no ha demanat res i encara menys un porter. Així ho va reiterar en un missatge que porta implícit el rebuig a les intencions del club d’incorporar Kepa de manera immediata.

Aparcar-ho fins al juny

«Al juny, si hi ha canvis, si ens asseiem i parlem i veiem que s’ha de fitxar algú per a alguna posició, ho veurem, però avui dia no ho veig», va manifestar el tècnic del Madrid. Malgrat això, Zidane va tornar sobre els seus passos per apuntar que fins al 31 de gener «pot venir algú perquè no veig cap inconvenient a fitxar a l’hivern, encara que no vull que marxi cap jugador».

Bon moment del Celta

De moment, a l’horitzó del Madrid hi apareix el Celta, l’equip que acaba d’empatar amb el Barcelona en l’anada dels vuitens de la Copa, una competició en la qual té posada la mirada el tècnic Juan Carlos Unzué després del bon resultat a Balaídos (1-1). Tant és així que l’entrenador de l’equip viguès medita fer rotacions contra el Madrid.

Els blancs, que tenen les baixes de Carvajal, sancionat, i les de Ramos Benzema, lesionats, s’enfronten a un rival que ha marcat 30 gols, els mateixos que el Madrid, tres més que l’Atlètic i 10 més que el Sevilla. 

El Celta ha marcat els mateixos gols que el Madrid, 30, tres més que l'Atlètic i 10 més que el Sevilla

Prohibit fallar

Notícies relacionades

Una seriosa advertència per a un Madrid que no pot fallar i que abans de saltar a Balaídos sabrà el resultat del Barcelona, que rep el Llevant. Un triomf blaugrana faria que els blancs afrontessin el seu partit amb 17 punts de desavantatge respecte als de Valverde, encara que amb un partit menys. «No tenim marge d'error. No podem cometre'n cap. Cada vegada que en fem un, hi haurà una sentència», va afirmar Zidane.

Una vegada més, la gran esperança de l'equip blanc torna a ser Cristiano Ronaldo, que jugarà el seu primer partit de l'any. L'astre portuguès ha marcat 20 gols al Celta des que porta la samarreta blanca. Al seu costat hi pot jugar Gareth Bale, que va jugar una hora a la Copa davant el Numància sense sentir molèsties musculars. Al darrere, Achraf ocuparia el lloc de Carvajal si Nacho fa parella amb Varane al centre de la defensa. Si fos Vallejo qui acompanyés el central francès, Nacho seria el lateral dret.