UNA VISITA ESPECIAL

L'Espanyol reparteix il·lusions a l'Hospital de Nens

La plantilla blanc-i-blava va portar regals als més petits en un dia molt especial

esp-nens

esp-nens

1
Es llegeix en minuts

Els gestos tenen un enorme valor i més en aquestes dates carregades de simbolisme. Aquest dimarts la plantilla del RCD Espanyol, després de la sessió d'entrenament feta a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, ha complert amb una de les tradicions més especials d'aquests dies.

L'Hospital de Nens de Barcelona ha reunit els jugadors blanc-i-blaus, que han dedicat part del seu dia a estar amb els més petits i donar-los una alegria.

Minuts de felicitat

Els futbolistes s'han dividit en dos grups per fer la visita i durant la visita han repartit joguines, s'han fet fotos, han firmat autògrafs i han parlat amb els nens que passen aquests dies a l'hospital. Uns minuts molt intensos, especials i que han permès disfrutar d'uns minuts de felicitat per conèixer alguns dels seus ídols. Com és habitual, la visita ha deixat moments molt emocionants i de molt afecte.  

Granero i Javi Fuego visiten un nen a l'Hospital de Nens de Barcelona / RCDE

Notícies relacionades

La plantilla blanc-i-blava ha sigut rebuda pel gerent del centre hospitalari, Xavier Massaguer, que ha acompanyat la comitiva blanc-i-blava en la seva visita per l'hospital i ha agraït la presència dels jugadors del primer equip blanc-i-blau.

Final amb brindis

La jornada ha acabat amb un brindis i amb els millors desitjos per a aquest 2018 i una ràpida recuperació per a tots els malalts. El conseller Mao Ye i el conseller delegat, Ramon Robert, han encapçalat la representació institucional del club. La presidenta de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol (FCPE), Araceli Pérez, també ha acompanyat la comitiva.