L'Eibar frena i goleja el Girona

L'equip de Machín no sap sobreposar-se a l'adversitat d'encaixar un gol als 41 segons i un altre als 10 minuts

jdomenech41389250 graf140  eibar  gipuzkoa   21 12 2017   el centrocampista ja171221210502

jdomenech41389250 graf140 eibar gipuzkoa 21 12 2017 el centrocampista ja171221210502 / Juan Herrero

1
El Periódico

Un gol als 41 segons (el més ràpid de la Lliga) i un altre als 10 minuts han frenat  la bona ratxa del Girona, que ha sigut incapaç de sobreposar-se a aquest doble cop de l'Eibar. Encara que tenia al davant 80 minuts per igualar un desavantatge tan prematur, l'equip de Pablo Machín no ha sabut reaccionar en un partit en què sempre ha anat a remolc. Des del principi fins al final, al marcador i al camp, fins a encaixar una golejada que ha castigat la passivitat general, inèdita a les files catalanes.

Els problemes defensius han afectat l'equip, mancat de confiança i insegurTimor, amb un golàs de falta, ha alimentat les esperances gironines, però poc després del descans ha caigut una altra galleda d'aigua freda amb el segon gol d'Inui, l'autor del 1-0 en una jugada que ha sorprès tota la defensa, tovíssima tota la tarda.

Els jugadors del Girona celebren el gol de falta de Timor, el momentani 2-1. / JUAN HERRERO

Machín ha intentat revolucionar el partit amb Kayode i Aday, però aquest efecte ha durat pocs minuts. La necessitat d'atacar que tenia el Girona l'ha deixat al descobert en defensa, molt més vulnerable, cedint perillosos contraatacs del quadro blaugrana. L'Eibar, al final, ha disfrutat d'una golejada gràcies a les facilitats forasteres.

Eibar, 4 - Girona, 1

<strong>Eibar: </strong>Dmitrovic; Capa, Oliveira, Arbilla, Cote; Bebé, Dani García, Jordán, Inui, Kike, Charles.