CITA MATUTINA

Horari i on veure en TV el Girona - Getafe

Després de la victòria a Cornellà-el Prat, el conjunt de Pablo Machín buscarà la victòria a casa contra un rival directe

marcosl39741920 girona s uruguayan cristhian stuani  r  celebrates with giro170922191803

marcosl39741920 girona s uruguayan cristhian stuani r celebrates with giro170922191803 / PAU BARRENA

1
Es llegeix en minuts

Montilivi viurà aquest diumenge un dels partits més igualats de la LligaGirona Getafe s'enfrontaran amb la intenció de mantenir-se a la zona mitjana alta de la classificació, i ho faran després d'una primera volta molt regular en què els dos equips ja han aconseguit una vintena de punts.

Notícies relacionades

La victòria a Cornellà-el Prat va donar aire a un Girona afectat per les lesions. La defensa dels gironins va tenir variacions contra l'Espanyol i les tornarà a patir contra el Getafe. Machín no podrà comptar amb Bernardo, Muniesa ni Alcalá i per això Juanpe, Ramalho i Timor seran els encarregats de defensar a Montilivi.

El partit es disputarà diumenge, 17 de desembre, a les 12.00 hores i es podrà veure a Bein Sports LaLiga, canal de pagament disponible en les operadores Movistar, Vodafone, Orange i Telecable. La web d'El Periódico farà un seguiment al minut ion linede tot el que passi durant el partit.