DOPATGE D'ESTAT

22 esportistes russos suspesos per a tota la vida apel·len davant el TAS

Volen anar als pròxims Jocs Olímpics d'hivern

dopaje-rusia

dopaje-rusia / Jean-Christophe Bott (AP)

1
Es llegeix en minuts

Vint-i-dos esportistes russos suspesos per a tota la vida per la Comissió de Disciplina del COI per dopatge als Jocs de Sotxi 2014 han recorregut la seva sanció davant el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS), informa aquest organisme.

Aleksandr Zubkov (bobsleigh), Dmitry Trunenkov (bobsleigh), Aleksei Negodailo (bobsleigh), Aleksandr Tretiakov (tobogan), Elena Nikitina (tobogan), Maria Orlova (tobogan), Evgeniy Belov (cross country skiing), entre altres, han sol·licitat al TAS que se'ls aixequi la prohibició vitalícia de participar en els Jocs.

Volen anar a PyeongChang

Notícies relacionades

El TAS ha comunicat que els procediments d'arbitratge ja estan en curs i els següents passos en relació amb el cas de cada atleta es donaran a conèixer en els pròxims dies. S'afegeix que els esportistes sancionats han demanat al TAS que prengui la seva decisió final abans de l'inici dels Jocs Olímpics a PyeongChang.

El Comitè Olímpic Internacional (COI) va decidir aquest dimarts suspendre el Comitè Olímpic Rus per dopatge d'Estat però va permetre que els esportistes russos competeixin a PyeongChang 2018 sota bandera neutral.