COSTA AVALL

El Madrid toca fons

El conjunt blanc firma els seus pitjors números en els últims 10 anys al comptar amb dos punts menys que quan van cessar Schuster la campanya 2008-2009

undefined41174539 topshot   real madrid s portuguese forward cristiano ronaldo171203200624

undefined41174539 topshot real madrid s portuguese forward cristiano ronaldo171203200624 / ANDER GILLENEA

1
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

Un dia després d’empatar contra l’Athletic i seguir a vuit punts del Barcelona, Florentino es va encarregar d’exalçar el Madrid en la cita amb els socis als quals va imposar les diferents insígnies segons la seva antiguitat. «Tenim un equip per seguir somiant», va afirmar el dirigent el dia que els comptes no li surten, ja que l’equip de Zidane és el pitjor en els últims 10 anys.

Quart a la taula, amb 28 punts, a vuit del líder, a aquestes altures el Madrid supera a la baixa el de la temporada 2008-2009. Llavors era cinquè, amb 26 punts, dos menys que ara, i el Barça a nou punts. Això i els seus comentaris li van costar la destitució a Schuster just abans de visitar el Barcelona al Camp Nou. «És impossible que guanyem el Barcelona al seu camp», va afirmar el tècnic alemany. Ni tan sols va viatjar a Barcelona. Ho va fer Juande Ramos. El Madrid va caure en el clàssic i va acabar la temporada segon.

S'ha deixat 14 punts

Aquest balanç s’uneix al fet que després de 14 jornades, el Madrid ja s’ha deixat 14 punts amb quatre empats i dues derrotes. Uns números que potser per a un altre entrenador serien molt difícils de suportar. No obstant, Zidane té el coixí de Lliga i Champions i Florentino tampoc oblida el favor que li va fer el tècnic francès a l’agafar l’equip després de la destitució de Rafa Benítez.

Notícies relacionades

«Tenim un entrenador meravellós. És un dels nostres grans símbols i icones», va ressaltar Florentino en la reunió amb els socis. Però Zizou coneix bé una casa de la qual Ancelotti va sortir un any després de guanyar La Décima.

"Tenim un entrenador meravellós. És un dels nostres grans símbols i icones"

Florentino Pérez

Presidente del Madrid

El rècord de Ramos, amb 19 vermelles

Per això, el francès està preparat per a qualsevol cosa, tot i que li costa fer autocrítica. Ho va tornar a demostrar després del matx de San Mamés quan va dir que al seu equip només li havia faltat el gol. «Estic content amb el partit que hem fet i amb el joc. Si estem a vuit punts del líder és per la falta de gol», va afirmar el tècnic blanc. Fins i tot va passar per alt l’expulsió de Ramos, que ja és el jugador més expulsat de la Lliga, amb 19 vermelles.