LES PREFERÈNCIES DEL TÈCNIC CATALÀ

Guardiola vol que Espanya guanyi el Mundial

El tècnic català reconeix que li agradaria dirigir algun dia en una Copa del Món

jmexposito41128859 soccer football   premier league   manchester city vs southa171201161557

jmexposito41128859 soccer football premier league manchester city vs southa171201161557 / ANDREW YATES

1
Es llegeix en minuts

Pep Guardiola ha revelat aquest divendres, poc abans del sorteig de grups del Mundial de Rússia, quina selecció li agradaria que guanyés l'estiu que ve a Rússia. I malgrat el que es pugui pensar, el tècnic català vol que la pròxima campiona del món sigui Espanya. Bé, Espanya o l'Argentina. O Itàlia. O Anglaterra. 

"Els candidats al Mundial seran els de sempre. Espanya, Alemanya, Brasil...", ha començat dient l'entrenador del Manchester City a la roda de premsa prèvia a l'enfrontament de diumenge contra el West Ham. "M'agradaria que guanyés el Mundial gent a qui tinc carinyo. M'agradaria que el guanyés Espanya, o Alemanya, o l'Argentina... són llocs on tinc gent que aprecio. I Anglaterra també", ha afegit.

El tècnic també ha reconegut que no li sabria greu dirigir una selecció en un Mundial. "M'agradaria entrenar en un Mundial. Però hi ha moltes coses que m'agradaria fer i no sé si podré fer-les", ha explicat.

La discussió amb Redmond

Notícies relacionades

Guardiola també ha aprofitat per aclarir l'acalorada conversa que va tenir amb Nathan Redmond, jugador del Southampton, després del duel entre aquest equip i el City. "A Redmond li vaig dir que és molt bon jugador. La temporada passada ens va destrossar amb el seu joc, però aquesta vegada no ens ha pogut atacar perquè el seu equip sempre estava defensant". Una versió que el jugador anglès ja havia donat a les xarxes socials, després de veure que The Sun assegurava que li havia dit wanker (gilipolles).

"L'admiro com a futbolista i crec que té qualitats per atacar. Va passar el mateix amb (Joshua) Kimmich quan vaig estar a Munic. Vaig tenir una conversa i l'he tornat a tenir. No em puc controlar. Espero que pugui millorar en el futur. Però vaig dir el que va explicar Redmond en el seu comunicat", ha comentat Guardiola. Malgrat tot, la Federació Anglesa (FA) ha comminat el tècnic a donar explicacions sobre aquests fets i li ha posat dilluns com a límit per fer-ho.