PENAL FORA DE L'ÀREA

Iglesias Villanueva la torna a fer grossa en la remuntada de l'Espanyol contra el Tenerife

L'àrbitre gallec xiula un penal fora de l'àrea als periquitos quatre dies després de prendre-li un gol a Messi

rpaniagua41138949 graf1402  cornell   30 11 2017   el delantro del espanyol ge171130214242

rpaniagua41138949 graf1402 cornell 30 11 2017 el delantro del espanyol ge171130214242 / Enric Fontcuberta

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Victoriano Sánchez Arminio, el cofoi president del comitè d’àrbitres, va dir aquesta setmana que Iglesias Villanueva havia dormit malament després de la «persecució» que va viure a l’empassar-se un gol claríssim de Messi a Mestalla. El dirigent no considerava que el col·legiat gallec es mereixés la nevera. Potser ara canviarà de parer després d’una altra clamorosa fallada que va donar vida a l’Espanyol en la remuntada davant el Tenerife (3-2). Els periquitos ja estan a vuitens i esperen rival en el sorteig de dimarts.

Iglesias Villanueva va tornar a firmar una altra nit per emmarcar. Va fer mèrits per guanyar-se una estada completa al Pol Nord. Quatre dies després de lluir-se a València va xiular de nou amb gens d’encert. No sols es va inventar el penal per les mans de Jorge Sáenz fora de l’àrea (m. 34) sinó que va completar una pèssima actuació mirant cap a una altra banda en una clara traveta a Dídac Vilà (m. 65). 

Diego López, sorprès

Quique va apostar per barrejar suplents i titulars. No hi van faltar referents com David López, Jurado i Gerard Moreno, acompanyats de futbolistes com Granero, Álvaro o Diop, que a penes estan tenint minuts. Alguns, com l’exjugador del Madrid, van aprofitar l’oportunitat. Altres, com el punta de Badalona, van passar més desapercebuts. 

Granero celebra el seu gol seguit per Darder / ENRIC FONTCUBERTA (efe)

Aviat va arribar el primer cop per als periquitos, que es van trobar amb un gran gol de Bryan Acosta. El centrecampista del Tenerife va sorprendre Diego López (m. 10) amb un xut dur. El panorama es complicava per als blanc-i-blaus, que necessitaven dos gols per passar a vuitens després de l’empat a zero a l’illa, on el Tenerife va ser superior. 

El regal de l’àrbitre va ser clau per equilibrar el duel amb un penal transformat per Gerard Moreno que, almenys, va tranquil·litzar la grada. En una jornada freda i en plena polèmica pels horaris es van donar cita 8.130 espectadors. No és una xifra meravellosa, però sí allunyada de la pitjor entrada de la història a Cornellà, que es va registrar el desembre del 2014. Llavors, en una altra gèlida nit de Copa, van assistir 5.118 persones contra l’Alabès. 

Notícies relacionades

Gerard Moreno va acariciar el segon en un xut amb l’esquerra abans del descans i Quique no va trigar a moure la banqueta a la segona meitat. Darder i Sergio García van entrar per aportar clarividència i grapa. El tècnic la va encertar. El joc periquito va millorar i Granero va capgirar el marcador amb un excel·lent xut (m. 57). 

Primer gol de Sergio García

Ho necessitava, el jugador madrileny, que està completant una temporada discreta. Un entonat Marc Navarro (m. 81) i Gerard (m. 85) van acariciar la sentència abans que Sergio García marqués el seu primer gol de la temporada (m. 91) i Juan Carlos tanqués la nit amb un estèril golàs en l’últim instant. 

Espanyol, 2; Tenerife, 3

<strong>ESPANYOL</strong>: Diego López (5); Javi López (5) (Marc Navarro (7), m. 71), David López (5), Naldo (5), Dídac (6); Melendo (6), Diop (5) (Darder (6), m. 55), Granero (8), Jurado (6); Álvaro (5) (S. García (7), m. 54), Gerard (7). Entrenador: Quique (7).