Berizzo té càncer de pròstata

jcarmengol41040027 sevilla s guido pizarro  center  celebrates with sevilla coa171122092705

jcarmengol41040027 sevilla s guido pizarro center celebrates with sevilla coa171122092705 / Miguel Morenatti

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'entrenador del Sevilla, l'argentí Eduardo Berizzo, té un càncer de pròstata que se li ha detectat recentment, van revelar ahir a la nit diferents mitjans de comunicació a la web i ha confirmat aquest dimecres el club andalús.

Notícies relacionades

La notícia sobre Berizzo, de 48 anys i que va arribar aquesta temporada al Sevilla després del seu pas diverses temporades pel Celta de Vigo (2014-17), s'ha revelat després que el seu equip empatés (3-3) dimarts a la nit a l'estadi Sánchez Pizjuán davant el Liverpool anglès, en partit de la cinquena jornada de la fase de grup de la Lliga de Campions. L'equip andalús mantenia així les seves opcions de classificar-se per als vuitens de final.

Després d'aconseguir l'empat, els jugadors es van abalançar sobre la banqueta sevillana per abraçar el seu entrenador, coneixedors de les males notícies que l'afectaven. El tècnic va fer la roda de premsa posterior sense desvelar en cap moment el seu problema mèdic, però alguns jugadors, com l'argentí Ever Banega, van insinuar que la motivació per a la remuntada (el Sevilla perdia 0-3 al descans) va arribar des de la banqueta. "Havíem de tornar al terreny de joc amb una altra actitud, pels espectadors i per l'entrenador", va dir enigmàticament el centrecampista argentí.