LA CONCENTRACIÓ DE 'LA ROJA'

Els jugadors del Madrid recolzen Piqué

Nacho, Ramos i Carvajal demanen als aficionats que no xiulin dissabte el central del Barcelona al Bernabéu

undefined39853502 gra067  las rozas  c a  de madrid   29 08 2017   los jugador170830132037

undefined39853502 gra067 las rozas c a de madrid 29 08 2017 los jugador170830132037 / Juan Carlos Hidalgo

1
Es llegeix en minuts
Carlos F. Marcote / Madrid

El Santiago Bernabéu espera la selecció espanyola dissabte per a la disputa del partit decisiu contra Itàlia per a la classificació directa per al Mundial de Rússia 2018 i Gerard Piqué torna a aparèixer com a probable objectiu de les ires d'un sector important d'aficionats, com cada vegada que el central del Barça actua amb 'la Roja' en els últims temps, i molt més quan visita l'estadi blanc amb el seu equip. El madridista Nacho s'ha sumat aquest dimecres a les crides de Sergio Ramos i Carvajal perquè el públic recolzi el blaugrana, que deixarà la selecció després de la cita mundialista.

"Com a company de Piqué el que he de demanar és que el Bernabéu estigui amb ell. Ens estem jugant un Mundial, és un company de la selecció que sempre ha estat al cent per cent amb nosaltres. Demano el màxim suport tant per a Piqué com per als altres", ha dit en roda de premsa el jugador del Madrid. Malgrat tot, no creu que al jugador del Barça li afectin gaire els xiulets que habitualment ha de suportar.

Curat d'espants

Notícies relacionades

"Està de sobres curat d'espants. Ha jugat molts anys en l'elit en un club com el Barcelona, on l'exigència és màxima, i en la selecció també. Hi estem acostumats, i Piqué encara molt més. Només espero que dissabte tant la grada com els jugadors siguem un per estar al Mundial", ha afegit el defensa madridista, que s'ha sumat a les peticions ja realitzades per Carvajal i Sergio Ramos en aquest sentit.

Ramos i Aspas disputen la pilota durant l'entrenament d'aquest dimecres / VÍCTOR LERENA (EFE)

El lateral blanc va dir a la Cope que no s'ha de xiular Piqué, "encara que la gent té llibertat d'expressió. Lluitem tots pel mateix objectiu i si xiulen a un ens estan xiulant a tots". Ramos, per la seva part, va afirmar a l'arribar a la concentració que "hem de recolzar tots els que defensen la samarreta d'Espanya, tots els que porten aquest escut, i Piqué n'és un. Que no xiulin a ningú, no només a Piqué".