PREMIER LEAGUE

El Manchester City i l'Everton homenatgen Barcelona

L'equip de Koeman sorprèn a l'empatar en camp del quadro de Guardiola

1
Es llegeix en minuts

L'abella representativa de Manchester, la ‘worker bee’, va ser el símbol de la unitat després de l'atemptat a la ciutat anglesa. Ahir a la nit, el City la va tenyir amb els colors de la senyera per solidaritzar-se amb l'atac a Barcelona. Els 'citizens' de Pep Guardiola i l'Everton de Ronald Koeman van incorporar, a més, la petita abella a les seves samarretes. Mentre un aplaudiment respectuós va commoure l'Etihad abans de l'inici, es va desplegar una pancarta darrere una de les porteries amb el lema en català "Manchester està amb vosaltres". Uns segons abans del xiulet inicial va sonar a la megafonia ‘Don’t look back in anger’, d'Oasis, la banda sonora de la resistència ciutadana.

Quan va començar a córrer la pilota, el City va trobar espais en el sòlid plantejament 'toffee'. Agüero va disposar de dues ocasions clares i David Silva va llançar un xut al pal. La pel·lícula de la temporada passada es va repetir quan Wayne Rooney, en la primera mitja ocasió visitant, va batre Ederson per sota les cames. El gol 200 de la llegenda anglesa a la Premier League.

Expulsió al City

Després d'una altra mostra de respecte en el minut 22, quan el públic va fer un minut d'aplaudiments per les 22 víctimes del 22 de maig a Manchester, el City es va quedar amb un jugador menys. Kyle Walker va rebre la segona groga per un contacte d'esquenes amb Calvert-Lewin. L'acció no era mereixedora d'amonestació.

Notícies relacionades

El City va recompondre el seu sistema per seguir atacant i després d'uns quants trets defectuosos, per fi Sterling va trobar el camí de les xarxes i va empatar el partit. L'ocasió la va crear l'exmadridista Danilo, que va deixar molt bones sensacions en atac al carril dret. El City va acabar bolcat en l'àrea rival i l'Everton va resistir com va poder, amb més dificultat quan Schneiderlin va veure la vermella a tres minuts del final i el partit es va tornar a igualar en nombre de jugadors.

L'empat va ser observat amb lupa per José Mourinho, que va anar d'incògnit a l'Etihad Stadium. Després de dues jornades, el seu Manchester United és l'únic gran que encara no s'ha deixat cap punt.