LA SUPERCOPA D'ESPANYA

Zidane: "Si pensem que serà més fàcil sense Neymar, ens equivoquem"

El tècnic blanc confirma la seva renovació per tres temporades en vigílies d'enfrontar-se al Barcelona al Camp Nou

undefined39656002 real madrid s french coach zinedine zidane  l  and his assis170812120846

undefined39656002 real madrid s french coach zinedine zidane l and his assis170812120846 / JAVIER SORIANO

3
Es llegeix en minuts
Carlos F. Marcote / Madrid

Zinedine Zidane va confirmar ahir que ha renovat per tres anys com a entrenador del Reial Madrid en vigília de disputar la Supercopa d’Espanya contra el Barcelona. Un plus de motivació  per a ell i la seva plantilla amb l’objectiu d’aixecar el segon títol de la temporada, després de la conquista de la Supercopa d’Europa davant el Manchester United. El tècnic blanc compta amb Cristiano Ronaldo per al partit d’aquesta nit al Camp Nou i, encara que no va voler confirmar la titularitat del golejador portuguès, va reiterar que està en perfectes condicions per jugar des del començament després d’haver participat en els deu minuts finals a Skopje.

«Ja ho veureu demà, però el que puc dir és que estem tots bé, tots perfectes físicament i mentalment.  Tots volen jugar i això és bo. Cristiano està a punt, està molt bé. Fa cinc o sis dies que està amb nosaltres, però físicament ha treballat moltíssim en les seves vacances i ja està a punt per jugar»,  va dir el tècnic blanc, que no pot comptar amb Modric pel partit de sanció que arrossega des de l’última Supercopa que va disputar el Madrid, contra l’Atlètic fa tres anys.

KOVACIC PER MODRIC 

Kovacic serà en principi el substitut del seu compatriota i Isco, el millor amb Casemiro davant el United, pot seguir com a titular en lloc de Bale al Camp Nou davant un Barcelona que, a parer de Zidane, no és menys sense Neymar. «El que jugui per ell ho farà bé. No ho farà com Neymar perquè és molt bo, però estic segur que ho farà molt bé, perfecte per al Barcelona. No n’hi ha gaires com Neymar», va explicar el preparador madridista, que no pensa que el Barça sigui més fluix sense el brasiler.

«Ni de bon tros el Barça és més feble sense ell, al contrari. Hi ha hagut canvis, però el Barça és el Barça, la seva idea de joc no canviarà. Sense Neymar no és el mateix, no en poden trobar un altre com ell, però n’hi haurà un altre que ho farà bé. Si pensem que serà més fàcil, ens equivoquem, va afirmar Zidane, que va assegurar que el fet que el conjunt blaugrana sigui el rival en aquesta Supercopa d’Espanya dona més valor al trofeu.

Notícies relacionades

Zidane no ha perdut com a entrenador al Camp Nou (un triomf i un empat) i aspira a continuar la ratxa aquesta nit. «És la Supercopa d’Espanya, té un valor especial, però contra el Barcelona sabem que és alguna cosa més. És segurament el millor rival, però per a mi no canvia res… Ho estem fent bé, però no significa res. Això és el dia a dia, és un altre partit, i intentarem fer el màxim per guanyar. La sort que tinc és que tinc una plantilla extraordinària», va afegir el preparador madridista, que no va donar la plantilla per tancada, però es va mostrar satisfet del fet de seguir comptant amb el que té a les seves ordres: · «Sabem com és el futbol. Fins al dia 31 pot passar de tot, però  estic molt content amb la meva plantilla i no vull canvis».

També està complagut per la seva renovació, encara que va puntualitzar que tot seguirà depenent dels resultats. «No significa res. Pots firmar per deu o vint anys, però sé on soc i el que he de fer. D’aquí un any puc no ser aquí, però el Reial Madrid i jo no discutirem mai», va assenyalar Zidane, que només pensa a continuar sumant: «Estic molt content per la confiança que el club diposita en mi per haver treballat molt bé. No només jo sinó tot el meu grup tècnic. Els meus objectius són els mateixos, guanyar tots els partits i tots els títols possibles. Disfrutem d’aquest treball i volem que continuï així», va manifestar l’entrenador francès, que pràcticament dobla el seu salari i passa a guanyar vuit milions d’euros nets a l’any.