LA TORNADA DE L'ESTRELLA PORTUGUESA

Cristiano s'incorpora als entrenaments després d'alimentar la incògnita sobre la seva continuïtat

El United insisteix a endur-se Bale amb una oferta de 100 milions d'euros que el Madrid considera insuficient

cr7-y-florentino

cr7-y-florentino

2
Es llegeix en minuts
Carlos F. Marcote / Madrid

Cristiano Ronaldo es va reincorporar ahir als entrenaments amb la resta de la plantilla, que el va rebre amb els braços oberts després d’una pretemporada decebedora (dues derrotes i dos empats) en què Benzema Bale, les altres dues potes de la BBC, no han sigut capaços de marcar cap gol. Ha tornat el golejador portuguès després d’unes vacances rematades amb la seva compareixença al jutjat número 1 de Pozuelo de Alarcón per llançar pilotes fora sobre el presumpte frau fiscal de 14,7 milions de què se l’acusa. Un interrogatori que va aprofitar per alimentar la incògnita sobre el seu futur sense  haver reafirmat la seva voluntat de continuar complint el seu contracte amb el Madrid.

Des que el 16 de juny el diari portuguès A Bola deixés anar la bomba que Ronaldo volia deixar l’equip blanc de manera immediata, el jugador portuguès només ha obert la boca per dir a la magistrada Mónica Gómez Ferrer que li agradaria tornar a Anglaterra, on mai va tenir problemes. No va especificar quan, ni si seria per continuar-hi la seva carrera ara que és segur que no serà el PSG el que faci saltar la banca amb el seu fitxatge, com s’havia apuntat quan el diari portuguès va assegurar que la seva etapa blanca tocava al seu final.

L'ombra del United

Tampoc serà el seu destí el Manchester United, el rival a la Supercopa d’Europa dimarts i l’altra gran opció que se li podia obrir en cas de fer un pas que ni Florentino Pérez ni Zinedine Zidane volen imaginar. Per qui sospira José Mourinho és per Gareth Bale, malgrat que l’agent del futbolista gal·lès, Jonathan Barnett, va assegurar fa uns dies a BBC Sport que veu «ridícula» i «estúpida» la insistència a especular amb la possible sortida del jugador del Madrid.

Cristiano Ronaldo, durant l'entrenament / REIAL MADRID

Notícies relacionades

Una declaració que no va dissuadir el Daily Star d’obrir la seva secció d’esports amb la notícia que Bale està en venda i el United ofereix per ell 100 milions d’euros, més o menys la quantitat que el club blanc va pagar al Tottenham el 2013 però que ara considera insuficient. Un altre diari britànic, The Sun, revelava que el Madrid havia prohibit a Bale jugar a futbol al camp que s’ha fet al costat de la seva mansió a Gal·les. L’assegurança contractada pel Madrid no cobreix una hipotètica lesió del jugador en aquest cas. Fins a aquest punt arriba la psicosi blanca a causa de la fragilitat física del futbolista gal·lès.

Lloc per a Mbappé

Zidane, mentrestant, no deixa de fer-li costat, igual que a Ronaldo, encara que tot fa pensar que Bale és, dels tres de la BBC, qui més possibilitats té d’anar-se’n en el cas que el Madrid es llanci definitivament a fitxar Mbappé. El que no vol el tècnic francès sota cap concepte és tenir-los tots quatre perquè el repartiment de minuts entre ells es podria convertir en una font inesgotable de conflictes.