MISSATGE A INSTAGRAM

Cristiano: "El que molesta la gent és la meva brillantor"

El portuguès exhibeix narcisisme mentre comença a entrenar-se pel seu compte

ecarrasco39519229 cristiano ronaldo instagram170801191224

ecarrasco39519229 cristiano ronaldo instagram170801191224

1
Es llegeix en minuts
Antonio Merino / Madrid

Un dia després de declarar davant la jutge pel presumpte frau a Hisenda de 14,7 milions d'euros, Cristiano Ronaldo ha tornat a deixar clar que està encantat d'haver-se conegut i que una bona part del món no l'entén o està en contra seu només per la lluminositat que desprèn.

A mig camí entre el victimisme i aquell narcisisme del qual li resulta impossible desfer-se, l'astre portuguès ha tornat a deixar una d'aquelles frases lapidàries que sonen a rebequeria de nen mimat. «El que molesta la gent és la meva brillantor. Els insectes només ataquen els llums que brillen», va afirmar el jugador del Madrid a Instagram. Una reflexió que ben bé podria recordar aquella que va fer fa gairebé sis anys per criticar els que el xiulen. «Em xiulen perquè soc guapo, ric i un gran futbolista. Em tenen enveja. No tinc cap altra explicació», va dir aleshores Cristiano.

Ronaldo també ha mostrat fotos exercitant-se pel seu compte, tot i que fins dissabte que ve no s'haurà d'incorporar als entrenaments amb el Madrid.

Bale es retira de l'entrenament

Notícies relacionades

Mentrestant, els seus companys continuen als Estats Units. De l'entrenament d'ahir a Chicago es va retirar Gareth Bale queixant-se del taló d'Aquil·les. El gal·lès acumula més de 15 lesions des que va arribar al Madrid el 2013. El seu equip tanca dijous a les tres de la matinada la gira americana davant el combinat d'estrelles MLS All Stars, que comptarà amb la presència de David Villa Kaká, entre altres.