Alves surt a puntades de la Juve per anar-se'n amb Guardiola

El brasiler s'acosta al City després d'un mal final al club italià, que el multarà per les seves declaracions

ecarrasco38714452 juventus  dani alves speaks during a press conference at the170620191103

ecarrasco38714452 juventus dani alves speaks during a press conference at the170620191103

1
Es llegeix en minuts
ELOY CARRASCO / BARCELONA

Dani Alves potser sortirà a puntades del Juventus, però és molt probable que faci un bon negoci. El lateral brasiler s’acosta al Manchester City, que segons la premsa italiana li firmaria un contracte de dues temporades a raó de cinc milions d’euros nets per temporada. A Torí en percep 3,5 per any, encara que tot indica que el segon que tenia firmat no el complirà.

La sortida de la Juve de l’exblaugrana, de 34 anys, està sent qualsevol cosa menys honrosa. La seva desmesurada xerrameca ha esgotat la paciència del club italià. Segons el diari Tuttosport, la rescissió del seu contracte és un fet. El rotatiu fa un joc de paraules amb el nom de pila del jugador: «Salutate Dan(ni) Alves» (Acomiadat, danys Alves). No passarà a la història de la popularitat a Torí, però podria fer un pas més en la seva carrera, i a un preu millor, amb el retrobament amb Pep Guardiola a Manchester.

Els desacords d’Alves amb la Juve s’han succeït en els últims dies. En una entrevista va dir que Dybala «abans o després haurà de marxar de la Juve si de debò vol ser un gran», en un menyspreu al club blanc-i-negre.

LES BOTES DEL BARÇA

Notícies relacionades

En el seu compte d’Instagram va penjar una foto de les botes amb les quals va jugar la final de la Champions del 2015, a Berlín, on va triomfar amb el Barça precisament davant el Juventus. «Passejant-me per casa, mireu què he trobat aquest diumenge. Salutacions, nois!!», va dir Alves, tan desimbolt. El missatge, pocs dies després de la derrota juventina a Cardiff amb el Madrid, va ser gasolina sobre el foc. El club considera que és una provocació més i, encara que ha decidit obrir-li la porta, cobrarà una venjança en forma de forta sanció econòmica, segons La Gazzetta dello Sport.

La comèdia d’Alves a Torí coincideix amb la necessitat de Guardiola d’un lateral dret. Aquesta temporada han deixat l’equip els dos jugadors que ocupen aquesta posició, l’argentí Zabaleta (fitxat pel West Ham) i el francès Sagna, que no renovarà.