Detingut el 'pistoler de Cornellà' per atracar una farmàcia

L'home, que es troba a les dependències policials, també portava una bandera d'Espanya

pistolero-cornella

pistolero-cornella / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts

José Manuel Pérez, de 53 anys, ha sigut detingut per atracar una farmàcia aquest dijous portant la bandera d'Espanya, segons informa 'Mundo Deportivo'. En les pròximes hores se li prendrà declaració i el jutge disposarà els següents passos a prendre.

El seguidor culer, que va ser detingut durant el derbi passat a Cornellà entre l'Espanyol i el Barça, tenia antecedents penals i havia estat a la presó per delictes semblants.

ACUSACIÓ DE LALIGA 

Notícies relacionades

LaLiga també va confirmar aquesta setmana que es personarà com a acusació particular en el cas que porta el Jutjat d'Instrucció número 1 de Cornellà per a exercitar les accions penals i civils que resultin pertinents si els fets investigats resulten constitutius de delicte, ja que no van poder entrar d'ofici. La Comissió Antiviolència tampoc va poder proposar sanció al no rebre els pertinents informes dels Mossos

Pérez va utilitzar una pistola de fogueig durant el derbi passat després de barrejar alcohol tranquil·litzants abans del partit. Va disparar almenys dues vegades contra seguidors de l'Espanyol, segons la seva versió al sentir-se "amenaçat", i va causar el pànic a la grada.