Horari i on veure per TV l'Atlètic-Reial Madrid de Champions

zentauroepp38342030 atmreal170509115322

zentauroepp38342030 atmreal170509115322 / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

1
Es llegeix en minuts

L'estadi Vicente Calderón s'acomiada de la Lliga de Campions en el partit de tornada de la semifinal contra el Reial Madrid. Aquest dimecres, a les 20.45 hores, es disputarà el derbi madrileny a l'escenari europeu. Cuneyt Cakir serà l'àrbitre del partit. El duel serà retransmès pel canal beIN Sports, disponible en les plataformes Movistar+, Orange TV, Vodafone TV i Telecable. També el podreu seguir amb comentaris en directe a la web d'EL PERIÓDICO.

Notícies relacionades

L'eliminatòria arriba amb un clar avantatge per al conjunt blanc, que va guanyar 3-0 al Santiago Bernabéu gràcies a tres gols de Cristiano Ronaldo. El conjunt del 'Cholo' Simeone no s'ha rendit i espera un estadi ple on els aficionats empenyin el seu equip cap a la remuntada. Gareth Bale i Dani Carvajal són les baixes més destacades per als de ZidaneVrsaljko i Augusto Fernández tampoc estaran disponibles per a Simeone.

L'Atlètic ja va guanyar 4-0 el Reial Madrid fa dos anys en un partit de Lliga. Si aquest resultat es repeteix, el conjunt blanc-i-vermell serà el que viatgi a la final de Cardiff, però els jugadors saben que serà una gesta difícil d'aconseguir. "Ho donarem tot perquè l'afició estigui orgullosa de nosaltres", va declarar Saúl Ñiguez.