Un gran Alves condueix la Juve cap a la final

L'exlateral del Barça torna a brillar amb una assistència i golàs de volea contra el Mònaco

rpaniagua38361128 juventus defender from brazil dani alves celebrates after sc170509223453

rpaniagua38361128 juventus defender from brazil dani alves celebrates after sc170509223453 / VALERY HACHE

1
Es llegeix en minuts
JORDI TIÓ / BARCELONA

Mentre el Barça segueix orfe de lateral dret, el Juventus disfruta del millor del món, malgrat les seves estridències, un individu que va habitar vuit temporades al Camp Nou i que va marxar cansat de la junta. I és que per bé o per mal, així és Dani Alves, que, als 34 anys, ha sigut el gran protagonista al Juventus Stadium, i de la semifinal contra el Mònaco. Si ja va brillar en l'anada donant les dues assistències de gol a Higuaín, aquesta vegada ha millorat la seva actuació en una primera part meravellosa: ha donat la centrada a Mandzukic per marcar l'1-0 (m. 32) i ha fet el 2-0 d'una descomunal volea des de fora de l'àrea (m. 44).

Notícies relacionades

Pel mig, el lateral brasiler ha assistit prodigiosament Higuaín, que s'ha quedat sol davant de Subasic però l'acció ha sigut anul·lada per un dubtós fora de joc, i també ha deixat sol Dybala davant el meta del Mònaco (m. 43) però l'argentí no ha estat tan fi com amb el Barça. Així de rutilant ha sigut el partit d'Alves, convertit en un dels nous ídols de l'afició juventina, que el 3 de juny vinent a Cardiff animarà perquè el seu equip conquisti per fi un títol que se li resisteix des del 1996.

BUFFON, BATUT FINALMENT

Ho ha intentat tot el Mònaco, que ha espantat amb un pal de Mbappé als cinc minuts i que no ha concedit ni un instant de pausa i fins i tot ha aconseguit el que semblava impossible: batre Buffon, que només sumava dos gols encaixats a la Champions. I ha sigut Mbappé qui ha tingut aquest honor, donant mostra de la seva gran qualitat tot i tenir 18 anys. El duel s'ha escalfat al final, arran d'una trepitjada de Glikk a Higuaín, a qui han demanat calma per no perdre's la final.

 batre Buffon, Mbappé