DIARI DE LA GAES TITAN DESERT (BY SEAT)

Perseguint els titans amb el León X-Perience

Amb motiu de la GAES Titan Desert by Garmin l'actor i ambaixador de SEAT Maxi Iglesias, i el pilot de ral·lis Albert Llovera van provar el León X-Perience a la zona desèrtica de Merzouga, al Sàhara marroquí

titan

titan

2
Es llegeix en minuts
TOTI ROSSELLÓ

Albert Llovera, pilot amb mobilitat reduïda (va en cadira de rodes) amb gran experiència al Dakar i Maxi Iglesias, actor de sèries de tant èxit com 'Física i Química', i ambaixador de SEAT han format l'equip de proves en el context de la Titan Desert 2017, una de les competicions de BTT més dures del món.

Llovera, que portava un model adaptat i es coneix el desert com la palma de la seva mà, ens va explicar que havien provat el León X-Perience en terra ràpida, zones més tancades i a les dunes buscant el límit d'aquest quatre rodes motrius. Després de diversos dies seguint la carrera al cotxe, Maxi Iglesias comentava que havia après molt com a pilot gràcies a la conducció amb Llovera pel Marroc a l'afirmar: “He posat el cotxe en situacions molt més extremes de les que faig a Espanya, ja que aquí hi havia la plana, la sorra i nosaltres".

Albert en sap molt –explicava Maxi- jo no pujo amb qualsevol al cotxe i ell transmet una gran seguretat al conduir. L'important per saber les reaccions d'un cotxe és acostar-te al seu límit i sortir airós. Això dona la mesura de la màquina i del conductor”.

SEGURETAT

Per la seva part, Llovera comenta que li havia sorprès la seguretat de Maxi amb el X-Perience ja que “ha sortit poques vegades al camp a donar gas i està més acostumat als circuits tancats. Al trepitjar terra li faltava l'habilitat dels que hi hem dedicat moltes hores, però li ha agafat ràpidament la pràctica en part a la seva habilitat i també per ser un quatre rodes motrius, 180 CV de potència i amb el sistema electrònic que ajuda a millorar la conducció”.

El pilot andorrà també li va posar nota a l'actor a l'explicar que “després de 10 km rodant Maxi ja tirava i recuperava el cotxe i entre l'ajuda electrònica i les seves reaccions ja eren realment de pilot. Comença a ser ràpid de mans i de cap ja que ara anem parlant i quan el cotxe se'n va és capaç d'acabar la frase que estava pronunciant” comentava Llovera entre rialles.

"MOLT POLIVALENT"

Notícies relacionades

Per la seva part, la conclusió del madrileny després de diversos dies pel desert és que “el veig un cotxe molt polivalent, tant per sortir al camp com per anar a esquiar amb els amics en ple hivern, a més de ser manejable en el dia a dia de ciutat”.

El León Cupra és el cotxe favorit de Maxi ¿El pot haver desbancat el León X-Perience? Si fos així, tenint en compte els seus 26 anys i condició d'actor d'èxit, estaríem parlant de casament, nens i assetjament de la premsa rosa. Però no, Maxi segueix tenint el Cupra com el seu cotxe favorit seguit, això sí, el seu segon és el X-Perience. Els paparazzis hauran d'esperar.

Temes:

Bicicletes