en un partit de 2a B

Brutal agressió d'un jugador a un àrbitre de futbol sala a Barcelona

Un futbolista del CE Barceloneta va donar un cop de puny al col·legiat del partit que els enfrontava amb l'Olympic La Floresta

agresion

agresion

1
Es llegeix en minuts

Un àrbitre de futbol sala va ser brutalment agredit per un jugador en un partit disputat aquest dissabte a Barcelona, al pavelló municipal Marítim. El partit, del grup 3 de la 2a divisió B -la tercera màxima categoria estatal-, enfrontava el Barceloneta Futsal CE amb l'Olympic La Floresta, equips que lluiten per no baixar de categoria. Un futbolista de l'equip local va clavar un cop de puny a un dels àrbitres de camp del partit després que aquest assenyalés una falta. 

L'agressió va passar a 40 segons del final amb el marcador d'empat a tres, resultat amb què es va acabar el partit. El col·legiat que va assenyalar la falta anava a amonestar amb una targeta groga el jugador. En aquest moment, el futbolista de la Barceloneta comença a insultar l'àrbitre, de manera que aquest canvia de groc a vermell el color de la cartolina. Abans de mostrar-l'hi, el jugador, cara a cara amb el col·legiat, l'amenaça: "Treu-me-la, treu-me-la". Tot seguit, el futbolista agredeix l'àrbitre quan aquest està a punt de mostrar-li la targeta. El col·legiat, commocionat pel cop de puny, va poder acabar el partit que, fins al moment, s'havia disputat amb normalitat.