L'altre Madrid s'exhibeix contra el Deportivo (2-6)

Amb nou canvis respecte al clàssic, la segona unitat goleja el conjunt gallec

zentauroepp38197692 real madrid s midfielder isco  2r  celebrates with teammates170427004717

zentauroepp38197692 real madrid s midfielder isco 2r celebrates with teammates170427004717 / MIGUEL RIOPA

3
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO

Aquella segona unitat a la qual recorre Zidane per preservar la seva BBC va tornar a salvar la papereta i fins i tot li va tornar al Madrid el color després de la clatellada del clàssic. El tècnic francès va fer fins a nou canvis respecte al xoc de diumenge i la cosa va tornar a funcionar fins a conventir-se en una exhibició dels no habituals que van respondre a la pressió que va fer el Barcelona amb la seva golejada a l’Osasuna amb un excel·lent partit que van tancar amb golejada (2-6).

El Madrid va guanyar la seva primera final, però hi va tornar a perdre Zidane, perquè la seva decisió de donar la titularitat a Bale en el clàssic en detriment d’Isco el va tornar a posar en molt mal lloc. Al capdavant d’un equip fresc i carregat de motivació, el jugador  malagueny va fer un altre recital. Les línies de passada, la velocitat i el tracte de la pilota van tornar a apuntalar-lo com un titular fix, fora que Bale, l’home dels 101 milions d’euros, jugui per decret.

Si ningú es va recordar del gal·lès, tampoc es va trobar a faltar Benzema perquè Morata només va trigar 50 segons a fer oblidar el francès amb el primer gol. Un robatori de Danilo va acabar en Isco, que va assistir el jugador madrileny, que va rematar amb la dreta abans que part del públic s’assegués (m. 1).

A partir d’aquell moment, un Madrid solidari, amb un gran treball des del darrere i desfermat de mig camp cap endavant li va donar una lliçó a la nòmina de milionaris titulars, que segur que van prendre bona nota igual que Zidane. Fins a sis ocasions va tenir el Madrid abans dels primers 13 minuts, però entre el meta i el pal, el Deportivo va aconseguir sortir viu. Amb una rapidesa inusual i una senzilla associació al voltant de la pilota amb Isco, James, Asensio i Lucas, el Madrid despullava un rival tou que veuria com una nova estampida de jugadors blancs comandada per Kovacic li venia a sobre fins a acabar en una encertada rematada de James a centre de Lucas Vázquez des de la dreta (m. 14).

REACCIÓ GALLEGA

Amb el segon gol, el xoc s’encaminava a una còmoda nit per a l’equip de Zidane, però el seu equip va perdonar el tercer en un remat de Morata que Lux va salvar amb la cara. El Deportivo va començar a emergir fins a sortir del pou i mostrar bona part del seu repertori. Hi va incloure el gol d’Andone que va rematar amb la dreta un mal xut de Kakuta (m. 34).

Notícies relacionades

El gol ficava l’equip de Pepe Mel al partit, que va començar a mirar a la cara el seu rival. Carles Gil obligava a lluir-se Casilla i Sidnei va tenir l’empat però no va arribar a rematar una pilota sola. Del possible 2-2 es va passar a l’1-3 després d’una excel·lent jugada d’Isco, amb ruleta inclosa i una passada a Marcelo el centre de la qual va rematar Lucas Vázquez (m.44).

Era la sentència a un xoc, la represa del qual va ratificar la capacitat d’una segona unitat que seria titular en molts equips. No es va despistar més i va segellar el xoc amb el quart gol, el segon de James, que li va regalar Morata. Després Isco va fer el cinquè, Joselu el segon del seu equip fins que va arribar el sisè de Casemiro per tancar l’apassionant nit de l’altre Madrid.  

Deportivo, 2; Reial Madrid, 6