Zidane: "Ens equivoquem si pensem que el Barça arriba tocat"

El tècnic blanc assegura que la Lliga no estarà decidida en cas de victòria del Madrid

undefined38141092 gra066  madrid  22 04 2017   los jugadores del real madrid  170422130311

undefined38141092 gra066 madrid 22 04 2017 los jugadores del real madrid 170422130311 / Kiko Huesca

1
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

Amb Neymar o sense, Zinedine Zidane està convençut que el Barcelona serà un rival temible al Bernabéu, gens afectat al camp per la garrotada anímica que li pot haver suposat l'eliminació de la Champions dimecres passat. "Si pensem que venen tocats, ens equivoquem", ha dit el tècnic blanc, que finalment podrà comptar amb Bale, encara que no ha desvelat si l'utilitzarà com a titular.

"Com en qualsevol camp, el Barça no tindrà una pressió particular per jugar al Bernabéu. Sabem que per guanyar hem de fer un partit gran", ha afegit l'entrenador del Madrid, que "de cap manera" pensa que tindran la Lliga guanyada en cas de victòria. "És un partit més, però encara en falten set. No és un partit decisiu passi el que passi. Ens falten set finals. Tots són importants i ara pensem en el xoc de demà. En qualsevol cas, no és decisiu", ha insistit Zidane, que no considera tampoc favorit el seu equip.

Zinedine Zidane

ENTRENADOR DEL MADRID

No és un partit decidit, passi el que passi. Ens queden set finals i totes són importants"

FAVORITISME

Notícies relacionades

"No som favorits. La gent de fora sí que ho pot pensar així, però nosaltres jugarem contra un gran equip, ho sabem i ho prepararem molt bé, i ja està", ha assenyalat l'entrenador madridista, que no es veu afectat per una càrrega excessiva de pressió de cara al seu primer clàssic al Bernabéu: "De pressió sempre en tenim, però al mateix temps no és una pressió dolenta. És un partit important i prou... No estic especulant amb el que pugui fer el rival. Som aquí per donar el màxim. Tècnics, jugadors, afició... Estem molt convençuts del que fem. Jugarem contra un rival molt bo i que en qualsevol moment et pot posar en dificultats. Estem al nostre camp i intentarem, amb la nostra afició, que sempre ha ajudat el nostre equip, fer-ho molt bé".

NEYMAR

No s'ha volgut pronunciar sobre la possibilitat que Neymar pugui jugar finalment el clàssic. "No ho sé, no és un assumpte meu. No és de la meva competència i ja veurem què passarà. Ens enfrontarem a l'equip que vingui i punt", s'ha limitat a dir Zidane.