Moren electrocutats 30 seguidors del Manchester United

L'accident ha passat a Nigèria mentre seguien el partit contra l'Anderlecht per televisió

MANC54. MANCHESTER (REINO UNIDO), 20/04/2017.- El entrenador del Manchester United, Jose Mourinho, aplaude a los aficionados del Anderlecht al finalizar el partido de vuelta de los cuartos de final de la Liga Europa entre el Manchester United y el RSC Anderlecht que se disputa hoy, jueves 20 de abril de 2017, en el Old Trafford de Manchester (Reino Unido). EFE/PETER POWELL

MANC54. MANCHESTER (REINO UNIDO), 20/04/2017.- El entrenador del Manchester United, Jose Mourinho, aplaude a los aficionados del Anderlecht al finalizar el partido de vuelta de los cuartos de final de la Liga Europa entre el Manchester United y el RSC Anderlecht que se disputa hoy, jueves 20 de abril de 2017, en el Old Trafford de Manchester (Reino Unido). EFE/PETER POWELL / PETER POWELL (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Un grup de 30 aficionats del Manchester United van morir electrocutats a Nigèria mentre seguien per televisió el partit de l'Europa League contra l'Anderlecht, han informat aquest divendres mitjans locals. L'accident es va produir dijous a la nit a la ciutat de Calabar, al sud de Nigèria, quan uns cables d'alta tensió van caure sobre el sostre de llauna de l'establiment on miraven el partit de futbol.

Notícies relacionades

28 de les víctimes van morir a l'acte i dues van morir al ser ser traslladades a l'hospital. Segons les mateixes informacions, 50 persones presenten cremades de diversos graus i n'hi ha 11 en estat crític.

Hi ha 50 ferits,  11 dels quals estan en situació crítica

Segons sembla, l'establiment, que disposava de televisor, era una espècie de bar on es venen begudes i on els aficionats poden seguir els partits de futbol, i que proliferen a la majoria de ciutats de Nigèria.