Germain Mason, medallista olímpic, mor en un accident de trànsit

El saltador d'altura britànic d'origen jamaicà va guanyar la medalla de plata als Jocs Olímpics de Pequín 2008

germainmason

germainmason

1
Es llegeix en minuts

Germain Mason, medallista olímpic a Pequín 2008, va morir dijous en un accident de trànsit. El saltador d'altura britànic, de 34 anys, va perdre el control de la seva motocicleta a l'intentar esquivar un cotxe.

L'atleta d'origen jamaicà es va nacionalitzar el 2006 i va obrir el caseller de les medalles britàniques en els Jocs Olímpics de Pequín al conquistar la de plata en salt d'altura. La primera posició va ser per al rus Andrei Silnov i va completar el podi el també rus Iaroslavl Ribakov.

AMIC D'USAIN BOLT

Segons van informar els mitjans anglesosUsain Bolt, vuit vegades or als Jocs Olímpics, va ser un dels primers a arribar al lloc de la tragèdia perquè l'accident es va produir després d'una festa en què tots dos hi eren presents.

Notícies relacionades

Anteriorment, va competir per al seu país natal en els Mundials de Budapest en pista coberta el 2004, on va guanyar la medalla de bronze. Dos anys després es va nacionalitzar per competir pel país del seu pare.

Diversos atletes i el primer ministre de Jamaica, Andrew Holness, han expressat les seves condolences a les xarxes socials. "Les nostres sinceres condolences a tota la família de l'esport".