Ancelotti: "Els dos gols de Cristiano eren en fora de joc"

El tècnic del Bayern diu que l'àrbitre " ha fet un mal partit" i reclama a la UEFA que imposi el vídeo

marcosl38098267 bayern munich s italian head coach carlo ancelotti  l  stand170419000333

marcosl38098267 bayern munich s italian head coach carlo ancelotti l stand170419000333 / GERARD JULIEN

1
Es llegeix en minuts
A. M. / MADRID

No es va mossegar la llengua Carlo Ancelotti després del partit. "Els dos gols de Cristiano eren en fora de joc", va clamar el tècnic del Bayern Munic, abans entrenador del Madrid. Tampoc va tenir manies a dir que "l'àrbitre", Viktor Kassai, "ha fet un mal partit".

Al final del matx, alguns jugadors van retreure al col·legiat hongarès els seus errors; en particular, els gols de Cristiano i l'expulsió d'Arturo Vidal. "És el moment de posar el vídeo", va reclamar Ancelotti a la UEFA, perquè va veure "massa errors" que podrien evitar-se amb la tecnologia.

"GOOD JOB"

Notícies relacionades

Ancelotti es va queixar de la segona groga de Vidal. Va admetre que la primera, que la va veure "massa aviat" va ser correcta i merescuda. "Però la segona ha sigut una fallada de l'àrbitre", va recalcar. "I no es necessitava el vídeo per veure que tocava la pilota, jo ho he vist clarament en directe", va rematar el tècnic italiana de la jugada, molt pròxima a les banquete.

"Hem jugat més d'una hora amb deu; ho vam merèixer a l'anada [en al·lusió a l'expulsió per dos groga de Javi Martínez], però no avui. Ancelotti va saludar Kassai al final del partit. "¿Què li he dit? Good job". Un bon treball amb tota la ironia.