L'exfutbolista Juanele ingressa a la presó per violència masclista

El Consell de Ministres denega l'indult a l'exjugador internacional de l'Sporting, el Tenerife i el Saragossa, que va agredir la seva parella amb un bat de beisbol

 

  / EFE / JUAN GONZÁLEZ

1
Es llegeix en minuts

L'exfutbolista de l'Sporting de Gijón, el Tenerife i el Saragossa Juan Castaño Quirós, 'Juanele', està des de finals del mes de març ingressat a la presó de Villabona (Astúries), on haurà de complir un any de condemna per maltractaments a la seva exparella.

Notícies relacionades

Juanele, de 46 anys, hi va ingressar de manera voluntària després de saber que el Consell de Ministres havia denegat l'indult sol·licitat després de la condemna a un any de presó dictaminada per l'Audiència Provincial d'Astúries, segons fonts pròximes a l'exjugador internacional (va arribar a anar entre els 22 convocats de Javier Clemente per al Mundial del 1994, als Estats Units).

JA VA COMPLIR UNA ALTRA CONDEMNA

Els fets van passar el 2015, quan Juanele va entrar a la perruqueria propietat de la seva exparella, on la va amenaçar i va causar diverses destrosses. L'exjugador està ingressat en un mòdul terapèutic on haurà de complir el temps que li queda fins a completar la condemna. Juanele ja va ser detingut en dues ocasions anteriors i fins i tot va complir una altra condemna també per maltractaments a una parella anterior.