Un doblet de Carrasco obre el triomf de l'Atlètic

L'equip de Simeone s'imposa a l'Osasuna abans del decisiu matx contra el Leicester

tecnicomadrid38064286 football soccer    atletico madrid  v osasuna   spanish la l

tecnicomadrid38064286 football soccer atletico madrid v osasuna spanish la l

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

L’Atlètic no està disposat a deixar anar el tercer lloc de la taula després de prendre-li al Sevilla. Contra l’Osasuna el va defensar amb facilitat en un partit marcat pel doblet de Carrasco, que va tenir a la mà el triplet si no hagués fallat un penal al tram final, el retorn de Tiago després de quatre mesos i el de Cerci després de dos anys sense jugar a la Lliga van ser les novetats del quadro madrileny. La golejada la va completar Filipe abans que Thomas veiés com Sirigu aturava una altra pena màxima al minut 90.

A aquestes altures de curs, l’Atlètic torna a ser l’equip sòlid, que juga de memòria i que sembla tenir intactes totes les seves qualitats per a la recta final de la temporada. Ho va comprovar el cuer que només va poder resistir mitja hora l’equip de Simeone, que va fer rotacions pel compromís de dimecres amb el Leicester.

SIRIGU ATURA DOS PENALS

El conjunt navarrès va saber defensar-se fins que el belga Carrasco va decidir assaltar la banca amb dues retallades que van donar pas a un xut amb la dreta al qual no va arribar Sirigu (m. 30). El gol li va donar tranquil·litat al conjunt blanc-i-vermell, que va trobar la velocitat de creuer. Així que va començar la segona meitat, Carrasco va sentenciar el matx al rematar de cap una centrada de Gaitán. Després Filipe va fer el tercer al rematar una centrada de Correa (m. 61).

Notícies relacionades

El marcador no es va moure malgrat que el col·legiat va assenyalar dos penals. Van fallar Carrasco i Thomas. L’Atlètic només ha marcat 5 de 13 penals llançats aquest curs. Al final les grades del Calderón van acabar corejant el nom de Tiago abans de donar ànim al seu equip davant el compromís europeu de dimarts.    

  Atlètic, 3; Osasuna, 0