L'Atlètic es queda curt (1-0)

L'equip blanc-i-vermell només pot guanyar el campió anglès amb un penal que no era

undefined38034550 madrid 12 04 2017 deportes  ida de quartos de final de la ch170412220830

undefined38034550 madrid 12 04 2017 deportes ida de quartos de final de la ch170412220830 / DAVID CASTRO

2
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

A l’Atlètic li va semblar poca cosa guanyar 1-0 el Leicester, i això que ho va fer gràcies a un penal que no hauria d’haver sigut. Com havia predit Simeone, l’eliminatòria es decidirà la setmana que ve perquè l’equip anglès, excepte en el llançament de Griezmann que va decidir el partit, va aguantar les envestides blanc-i-vermelles amb la fermesa suposada.

El Calderón s’apagava davant la impossibilitat de l’Atlètic de traduir en gols el seu monòleg inicial. El blindatge del Leicester començava a generar dubtes en els jugadors i en els aficionats, que havien esclatat amb un cacau de Koke al pal tot just començar i alhora havien disparat la seva il·lusió amb les constants arribades del seu equip.

L’Atlètic administrava bé la possessió de la pilota, que generosament li van cedir, la recuperava aviat, però no ajustava el punt de mira, ni de prop ni de lluny.

El Leicester va atacar un parell de vegades, Simeone es va mosquejar, la grada es va inquietar i va callar i llavors es va tornar a encendre l’espurna, malgrat que ho va fer el Bayern a molts quilòmetres. Vidal va marcar a l’Allianz i el Calderón ho va celebrar com un gol dels seus. No va trigar gaire a fer-ho de debò, perquè dos minuts després Griezmann va treure un penal que amb el VAR no s’hauria llançat.

Notícies relacionades

El francès va arrencar en camp propi per interpretar un solo de contraatac que va enxampar la defensa anglesa en la inòpia. Albrighton, el que va anar a apagar el foc, va intentar frenar-lo abans que entrés a l’àrea, però el matalasser va caure dins i l’àrbitre va picar. Griezmann, que des que va fallar el de la final de la Champions n’havia desaprofitat tres a la Lliga, va fer un pas endavant i aquest cop va encertar.

PORTA A ZERO

El Leicester no es va tornar boig per intentar empatar, ni abans ni després del descans. Tampoc l’Atlètic per augmentar el seu avantatge, centrat sobretot a no encaixar. Mahrez va intentar sense èxit que l’àrbitre els tornés el favor llançant-se davant Godín i l’Atlètic va acabar una mica frustrat per no haver aprofitat una altra de les clares ocasions que va tenir, en especial una de Torres, que es va escapar quan es disposava a afusellar Schmeichel, i una altra que va desactivar Benalouane quan Griezmann ja veia la diana.

Atlètic, 1 - Leicester, 0

Camp: Vicente Calderón (54.000).