Bronca entre els jugadors del Madrid i el Las Palmas després del partit

L'àrbitre Fernández Borbalán recull a l'acta l'incident al túnel de vestidors

 

  / EFE / JUANJO MARTÍN

1
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid va perdre el liderat en l'última jornada de la Lliga a l'empatar amb el Las Palmas (3-3). Malgrat aconseguir un punt als últims minuts, els futbolistes blancs no podien estar contents pel resultat aconseguit.

A CRITS AL TÚNEL

Aquest ambient tens va provocar un incident entre els membres de tots dos clubs a l'acabar el partit. Segons recull el col·legiat Fernández Borbalán a l'acta, els àrbitres "van sentir unes fortes veus que procedien del túnel de vestidors". Quan van sortir del seu vestidor es van trobar que "jugadors i tècnics dels dos equips estaven discutint a crits".

No s'assenyala cap jugador en concret com el causant d'aquest tumult perquè "una vegada advertida la nostra presència, els integrants dels dos equips van entrar als seus respectius vestidors sense més conseqüències".

Notícies relacionades

L'incident, segons el programa 'El larguero' de la cadena SER, va començar per unes paraules de Nacho a l'entrenador del Las PalmasQuique Setién, que van fer enfadar el cos tècnic i dels futbolistes canaris.

OBSERVACIONS A L'ACTA

"Quan érem al vestidor una vegada acabat el partit, es van sentir unes fortes veus que procedien del túnel de vestidors. Alertats per això, vam procedir a sortir del nostre vestidor i ens vam trobar un tumult de jugadors i tècnics dels dos equips discutint a crits. No podem precisar de qui es tractava ja que, una vegada advertida la nostra presència, els integrants dels dos equips van entrar als seus respectius vestidors sense més conseqüències".