LA JORNADA DE LLIGA

L'Espanyol es diverteix davant el cuer

Caicedo, Jurado i Gerard Moreno marquen en un còmode partit contra l'Osasuna, que ha jugat amb 10 més d'una hora (3-0)

/ EFE / ALEJANDRO GARCÍA

1

L'Espanyol ha trobat en el cuer la millor medicina per refer-se dels mals de les dues últimes derrotes davant la Reial Societat i el Madrid. L'equip blanc-i-blau ha derrotat l'Osasuna sense problemes, amb gols de Caicedo, Jurado i Gerard Moreno (3-0). Els navarresos no guanyen des del 17 d'octubre, quan van aconseguir el seu únic triomf davant l'Eibar (2-3). Sumen la pitjor ratxa de la seva història amb 16 partits sense vèncer (12 derrotes, quatre empats). Ja ensumen la Segona.

Un cop de cap de Caicedo després d'un centre d'Hernán (minut 16) ha obert el camí del triomf als periquitos, que mantenen amb vida el seu somni europeu. L'equatorià ha fallat després un penal comès sobre Gerard Moreno entre Sirigu i Oier que ha acabat amb la injusta expulsió del defensa.

Aquella vermella ha facilitat encara més les coses a un Espanyol que ha jugat al seu gust. Jurado, en la primera acció de la segona part, ha firmat el segon, i Gerard Moreno ha tancat la victòria amb una vaselina en el temps afegit.

Espanyol, 3; Osasuna, 0

GOLS: 1-0 (minut 16), Caicedo, de cap; 2-0 (minut 46), Jurado; 3-0 (minut 91), Gerard Moreno.