La policia va a l'hotel de Maradona per una suposada agressió a la seva nòvia

Rocío Oliva ha trucat a recepció dient que la seva parella l'estava pegant però després se n'ha retractat

maradona

maradona

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha fet acte de presència aquest matí a l'hotel on pernocta Diego Maradona a Madrid després que la parella de l'exfutbolista argentí, Rocío Oliva, hagi trucat a recepció dient que el seu nòvio l'estava pegant. Maradona es troba a la capital d'Espanya com a convidat del Nàpols, que aquest dimecres s'enfronta al Reial Madrid a la Champions. Ja dimarts a la nit, Maradona va protagonitzar un incident a l'amenaçar un periodista que li va fer una pregunta a la sortida del restaurant on havia sopat.

Segons informa el diari 'Abc', Rocío Oliva ha trucat aquest matí a les 8.30 a la recepció de l'hotel Eurostars Suites Mirasierra de Madrid per denunciar que Maradona l'estava agredint. Immediatament, els empleats de l'establiment han contactat amb el 112 i la Policia Nacional. Agents de la comissaria de Fuencarral-El Pardo s'han presentat a l'hotel i han pujat a l'habitació que ocupava la parella. De seguida Rocío Oliva s'ha desdit de les seves paraules i ha assegurat que es tractava únicament d'una "forta discussió".

Notícies relacionades

També s'han presentat a l'hotel efectius del Summa, que han comprovat que no existien lesions externes per la presumpta agressió. No obstant, la policia ha volgut recollir més proves dels fets i s'han quedat a l'hotel gairebé dues hores per mirar d'aclarir què havia passat, però se n'han anat després que Rocío Olivia afirmés que no presentaria cap denúncia.

Maradona té la intenció, si no canvia de plans, de seguir en directe el partit entre el Madrid i el Nàpols des de la llotja de l'estadi Santiago Bernabéu. L'exfutbolista ha viatjat a Madrid amb la seva parella. Rocío i Diego fa quatre anys que mantenen una relació. Durant un viatge a Dubai, una discussió va provocar que Rocío Oliva abandonés precipitadament el país àrab per tornar a Buenos Aires, suposadament complint ordres del seu nòvio. També existeix un vídeo del 2004 en què es veu com Maradona pega a la seva nòvia. Aquell mateix any Maradona va denunciar la seva nòvia pel presumpte robatori de joies valorades en 450.000 euros. Dimarts Rocío va penjar unes imatges a Instagram amb Diego, a l''spa' de l'hotel, en actitud romàntica.