La trompada va rondar la Casa Blanca (2-1)

Dos gols de Ramos rescaten el Madrid, que va acabar desesperat i demanant l'hora davant el Màlaga

tecnicomadrid36978360 gra263  madrid  21 01 2017   el defensa del real madrid serg

tecnicomadrid36978360 gra263 madrid 21 01 2017 el defensa del real madrid serg

4
ANTONIO MERINO / MADRID

Un pèssim Madrid es va quedar aquest dissabte a les portes d'una nova trompada i va acabar demanant l'hora (2-1) davant un rival ple de baixes i que abans de saltar al Bernabéu sumava dos punts dels últims 15. A pesar d'això, el Màlaga li va fer sortir els colors a un equip al qual va rescatar Ramos amb dos gols abans del descans després de dues accions a pilota parada. Cristiano Ronaldo va sumar el seu segon partit consecutiu sense marcar i va escoltar uns xiulets que es van intensificar amb el gol de Juanpi a la segona part, que va provocar la bronca d'una afició que va veure perillar els tres punts i el títol de campió d'hivern, amb un partit menys.

Acabat de sortir del divan després de dues derrotes consecutives i encara amb clars símptomes de depressió, el Madrid va tornar a oferir una altra d'aquestes entregues marcades per l'ansietat i una certa indolència. L'equip de Zidane va estar contra les cordes, però va trobar en Ramos la manera d'esquivar la crisi i resoldre una tarda molt complicada. El central blanc no va esperar al minut 93, sinó que va aprofitar dues accions a pilota parada per donar aire a un equip que va tornar a jugar a la corda fluixa, que no va resoldre els seus problemes i que no va poder recuperar bones sensacions davant un rival que va créixer al veure el poc soroll que feia el seu contrincant.

L'equip de Zidane va estar més pendent  L'equip de Zidane va estar més pendent de no cometre errors que de generar futbol i va acabar desequilibrat

Abans que Ramos exercís de matador, el Madrid va arrencar la tarda amb molts dubtes. Lluny de trobar solucions, les pilotes a l'àrea es van convertir en la principal via ofensiva. L'equip va començar a desequilibrar-se. Més pendent de no cometre errors que de generar futbol, l'equip va ser un sac de nervis des de Keylor Navas fins a Ronaldo.

LESIÓ DE MARCELO

El portuguès era un dels jugadors a qui el públic esperava. Cristiano va mantenir la seva línia grisa dels últims dos partits i en els seus escassos intents es va trobar amb Kameni, com en una mà a mà que el meta va desbaratar. En la seva primera intervenció, el portuguès va escoltar xiulets, encara que després se'l va aplaudir en el seu intent d'arribar a una pilota que es perdia per la banda. Pitjor li va anar a Benzema, que va deixar el camp entre la bronca del públic.

Enmig del no res, el Madrid va veure com 'Chory' Castro rematava al pal al quart d'hora. Va avisar el públic en repetides ocasions, però els xiulets no van despertar un equip pla, sense cap alegria en el seu joc i dominat pel pànic malgrat la seva teòrica superioritat davant un rival que va sortir de l'uvi i li va arribar a passar la mà per la cara al seu enemic.

Sense Marcelo, Lucas Vázquez va passar al lateral dret  i Nacho, a l'esquerre, i va quedar inèdit Danilo

Als problemes del Madrid se'ls va unir la lesió de Marcelo, amb un problema muscular. No va ser Danilo el seu recanvi, sinó Isco. Lucas Vázquez va passar al lateral dret i Nacho, a l'esquerre, amb Danilo, a qui va defensar Zidane, inèdit a la banqueta amb molèsties, segons va revelar el tècnic després del xoc. En ple desconcert i sense resposta de Ronaldo i Benzema, un córner llançat per Kroos el va picar de cap Ramos al fons de la porteria (m. 35). No va tancar aquí el central la seva productivitat, ja que set minuts després una falta llançada per l'alemany la va desviar el capità blanc en posició dubtosa per posar el 2-0.

NUS AL COLL

Semblava que el Madrid trobava el rumb, però va ser un miratge perquè entre la falta d'encert i l'escassa producció de la maquinària del centre del camp, l'equip de Zidane va permetre que el Màlaga el sacsegés. Enmig dels xiulets del públic, Juanpi va aprofitar un rebuig de Navas a un xut de Juan Carlos per marcar amb l'esquerra i posar un fort nus a la grada.

Zinedine Zidane

entrenador del madrid

¿Els xiulets? Entenc la gent perquè vol més del seu equip. Jo crec que és l'exigència. Necessitem tranquil·litat"

Castro hauria pogut pressionar més amb un cacau que va aturar Navas. La bronca va pujar de to abans que Ronaldo xutés al pal i el Madrid comencés a demanar l'hora de forma desesperada. Va sortir Morata i el decorat no va canviar, encara que el Madrid hauria pogut quedar-se amb 10 si l'àrbitre no li hagués perdonat la segona groga a Casemiro. Va sonar el xiulet final i va respirar un equip que segueix sota mínims i que es va salvar d'una nova trompada gràcies al seu home-miracle, situat de ple a davanter.

Reial Madrid, 2; Màlaga, 1

Camp: Santiago Bernabéu (70.000 espectadors).

Marcelo no va aguantar més

El lateral brasiler va deixar el camp als 25 minuts de partit deprés de patir una punxada a la part posterior de la cuixa esquerra. Després es va saber que pateix una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra. Dilluns se li faran proves, però tot indica que Zidane perdrà Marcelo unes quantes setmanes. ‘No soc de ferro’, va afirmar el lateral després del partit de copa contra el Celta. Marcelo, de 29 anys, és el quart jugador amb més minuts després de Varane, Carvajal, també lesionat, i Kroos. Zidane va confirmar també que Modric va ser substituït en la segona meitat per molèsties musculars.