LA RESSACA DE LA COPA

Ramos: "A Rakitic i Alves se'ls rep com a déus i a mi m'insulten la meva mare"

"El dia que m'enterrin serà amb una bandera del Madrid i una altra del Sevilla", diu el defensa de Camas després de la seva polèmica celebració al Pizjuán

jmexposito36854935 real madrid s defender sergio ramos celebrates after scoring170113095915

jmexposito36854935 real madrid s defender sergio ramos celebrates after scoring170113095915 / CRISTINA QUICLER

2
Es llegeix en minuts

Sergio Ramos es va esplaiar a la zona mixta per explicar la seva polèmica celebració davant el Biris després de marcar de penal i a l'estil Panenka en el partit de tornada de vuitens de la Copa al Sánchez Pizjuán. El defensa, que es va assenyalar el seu nom a la samarreta mostrant-lo al fons, es va posar les mans a les orelles en referència als insults que rep en cada visita a Sevilla i després va demanar perdó a la resta de l'afició sevillista, va argumentar més tard que està fart de tenir rebudes hostils a la que va ser casa seva.

El jugador de Camas es va mostrar enfadat pel fet que altres exsevillistes sí que són benvinguts al Pizjuán. "A Rakitic Alves, que no han mamat d'aquí, se'ls rep com a déus. A mi, m'insulten la meva mare", va explicar el madridista citant dos jugadors que són o van ser del Barça. Com a mostra de sevillisme, Ramos va ser molt gràfic: "El dia que m'enterrin serà amb una bandera del Madrid i una altra del Sevilla". 

El jugador blanc va insistir que ni la manera de llançar el penal, 'a l'estil Panenka', ni la posterior celebració van ser una falta de respecte: "No he faltat al respecte a ningú, he demanat perdó a Soria [porter del Sevilla], que no en tenia cap culpa, i a l'afició menys a un sector que se n'ha recordat de la meva mare i m'ha insultat des del primer minut. Em dec al Reial Madrid però el Sevilla sempre serà casa meva, xiulin més o menys. Soc el capità del Madrid i defensaré el meu equip".

MESURES CONTRA ELS ULTRES

Després de la celebració, i malgrat demanar perdó pel gol a tres quartes parts del camp, gran part de l'estadi va xiular i fins i tot va insultar el futbolista. "Potser la gent, quan vegi la repetició, ho entendrà d'una altra manera. No em surt celebrar un gol a casa meva, però quan se'n recorden de la teva mare des del primer minut òbviament aquesta gent no es mereix cap respecte. El sevillisme sí i potser el president ha de prendre mesures perquè aquesta gent no taqui la resta de l'afició", ha llançat.

Notícies relacionades

Com que el Madrid torna a jugar aquest cap de setmana al Pizjuán, aquesta vegada a la Lliga, s'espera una rebuda calenta de l'estadi a Ramos, encara que el jugador insisteix que no hi ha motiu per a això. "He intentat arreglar-ho, però no els ho explicaré un per un ni faré xerrades perquè potser no ho volen entendre. Ho van manipular d'una altra manera i jo em dec al Madrid. Jo parlo al camp i no estic per fer conferències de premsa. Cada vegada que baixi a Sevilla no vull ser notícia, només pel que faig al camp".

En qualsevol cas, el jugador no tem el partit de diumenge: "És el futbol, m'agradaria que em rebessin d'una altra manera però no canviarà res, un està preparat i no és la primera vegada que vinc a jugar aquí. Jo no canviaré, vinc a jugar a futbol".