El Madrid goleja el Granada i iguala el registre del Barça de Luis Enrique, amb 39 partits sense perdre

El conjunt blanc va ser molt superior al seu rival, encara que els dos primers gols van ser il·legals

 

  / EFE / MARISCAL

2
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Matí plàcid al Bernabéu, encara que no exempt de polèmica, ja que la golejada es va obrir amb dos gols per al quadern de notes de Piqué. Una falta d'Isco sobre Samper en el primer gol i una segona diana, obra de Benzema, en fora de joc. Després d'això, tot va ser bufar i fer ampolles per a l'equip de Zidane, que amb el triomf iguala el registre de victòries de Luis Enrique la temporada passada, amb 39. La golejada la van completar CristianoIsco Casemiro.

Al Madrid li surt tot bé. Ja no se sap si és el ‘jardí’ de Zidane o és que la cosa va de debò. El cert és que han canviat coses en un sistema en què no fa gaire només s'esforçaven els homes del mig camp en la pressió. Va passar contra el Sevilla, amb AsensioJames Morata, i contra el Granada es tractava de comprovar si Cristiano, Benzema i Isco s'entregarien també a aquesta ingrata tasca.

RETORN DE RONALDO

Els tres homes de dalt ho van fer com si formessin part d'aquesta segona unitat en un matí en què res indicava que l'equip de Lucas Alcaraz posés en perill el nou rècord. Cristiano es va estrenar en aquest any. Va tornar a jugar de davanter, encara que Zidane assegura que aquesta posició és provisional. Amb el portuguès tornava Benzema, que va anar a la seva cita amb el gol davant l'equip andalús, al qual ja li ha marcat 10 gols en 11 partits amb el d'aquest matí.

DOS GOLS D'ISCO

El tercer jugador que tornava a la disciplina blanca era Isco. El malagueny va aprofitar l'ocasió. Va marcar dos gols i es va convertir en l'alternativa a James, titular contra el Sevilla a la Copa. Tot això enmig d'una pressió gairebé a l'àrea del Granada, un equip que va intentar afrontar la superioritat del seu rival amb una bona defensa. No obstant, aquestes intencions van durar ben poc perquè als 12 minuts va arribar l'error de Samper, a qui Isco li va fer falta. Benzema li va posar la pilota al mateix Isco que va obrir el marcador amb un xut per baix.

Abans que el Granada es pogués recompondre va arribar el segon gol del Madrid, obra de Benzema en fora de joc. El davanter francès va rematar un rebuig d'Ochoa a xut de Modric (m. 20). Aquí es van acabar les expectatives de l'equip andalús, que rebia el tercer gol després d'una centrada de Marcelo i un cop de cap de Ronaldo (m. 26).

ERROR DE LOMBAN

Notícies relacionades

En plena desbandada visitant, un error de Lomban el va aprofitar Modric per posar-li una pilota a Isco, que va anotar el seu segon gol i el quart del seu equip. Hi va haver temps perquè Casemiro veiés porteria. El brasiler va tancar la golejada amb un remat al segon pal després d'una centrada de James, que havia entrat per Kroos a la segona meitat. El jugador alemany en tenia quatre de grogues i si n'hagués vist una s'hauria perdut el partit de Lliga contra el Sevilla.   

Va ser l'epíleg a un matí més per a l'aperitiu que per veure un equip discutir-li el triomf al Madrid, un equip molt superior que no necessitava ajudes per firmar una golejada amb gust de rècord.  

Reial Madrid, 5; Granada, 0

Camp: Santiago Bernabéu (75.000)