El Reus s'emporta el derbi davant el Nàstic

Un gol de Fran dóna la victòria als negre-i-vermells davant l'equip tarragoní, que va jugar tota la segona part amb un menys per expulsió de Molina

zentauroepp36357416 reus  baix camp   20 11 2016  liga 2  division  reus nastic 161120191708

zentauroepp36357416 reus baix camp 20 11 2016 liga 2 division reus nastic 161120191708 / JOAN REVILLAS

2
Es llegeix en minuts
JOAN VIDAL / REUS

Les dinàmiques no hi entenen de derbis. El Reus va sortir ahir victoriós davant la visita del Gimnàstic de Tarragona gràcies al gol de Fran Carbia (minut 55), que deixa els reusencs en zona de play-off i enfonsa, una mica més, els tarragonins al fons de la taula. Xavi Molina es va erigir com el trist protagonista del matx ja que amb la seva expulsió, incomprensible, als dos minuts de la segona part, va deixar el Nàstic en inferioritat per lluitar per una importantíssima victòria. 

Hi va haver un ambient de gala al Municipal de Reus per veure dos conjunts que arribaven amb sensacions contraposades. Els locals vivien una petita crisi de resultats amb tres derrotes consecutives mentre que el Nàstic treia el cap de la cua gràcies als triomfs contra el Mirandés i el Getafe.

Els locals van imprimir un ritme fort amb pressió alta durant la primera mitja hora de partit que va ofegar el Nàstic. A poc a poc, el partit es va anar igualant, tot i que va brillar per la seva absència la part ofensiva dels dos conjunts, per arribar al final del primer acte amb el mateix resultat amb què havia començat el tan anhelat derbi. La mala decisió de Xavi Molina, ja amonestat en el primer temps, va acabar de decantar el partit a favor dels locals, que al veure’s amb superioritat numèrica es van bolcar a l’atac.

GOL EN PLANXA

Folch, director del joc negre-i-vermell, connectava amb Benito al lateral perquè aquest, amb una centrada mesurada, trobés Fran Carbia que rematant en planxa superava el porter macedoni Dimitrievski.

Un fort cop per a l’equip de Moreno mentre el Municipal vivia un dels moments més alegres. Decepció enorme per a un equip que per fi havia connectat amb el sabor de la victòria però que podria haver sortit de l’estadi de l’etern rival amb una golejada més dolorosa.

Reflexió a Tarragona, celebració a Reus. L’equip de Natxo González s’emporta el primer derbi tarragoní de la història de Segona Divisió per situar-se a la zona noble de la taula classificatòria i acabar amb la minicrisi de resultats. El Nàstic haurà d’oblidar el que va passar ahir al més ràpid possible per centrar-se en el pròxim partit al Nou Estadi, divendres que ve contra el Cadis. 

Notícies relacionades

DUES REALITATS

Escenaris contraposats per a dos equips que es presentaven a l’inici de la campanya amb objectius molt diferents. El bon joc del Reus està sorprenent gairebé en la mateixa mesura que ho fa el desconcert que es viu a la capital tarragonina. La temporada és llarga, i més en la categoria de plata del futbol espanyol, però l’equip del preparador valencià haurà d’arribar amb vida a l’acabament de la primera volta si vol que la permanència sigui una possibilitat. 

Reus, 1 - Nàstic, 0

Estadi: Municipal de Reus. 4.100 espectadors.