L'exfutbolista Raúl rep una ordre d'embargament de 9,3 milions d'euros

Una jutge dicta que l'exjugador del Reial Madrid ha de compensar els seus antics socis d'una empresa d'energia fotovoltaica

lmendiola34687788 gra449  madrid  13 07 2016   ra l gonz lez  country manager 160923174350

lmendiola34687788 gra449 madrid 13 07 2016 ra l gonz lez country manager 160923174350 / JAVIER LOPEZ

1
Es llegeix en minuts

L'exfutbolista del Reial Madrid i la selecció espanyola Raúl González Blanco ha rebut una ordre d'embargament de 9,3 milions d'euros després d'una inversió fallida en un projecte d'energia fotovoltaica. L'exdavanter blanc no ha volgut fins ara pagar un deute contret i una jutge ha dictat ordre d'embargament d'una societat patrimonial de Raúl, Europa Scar Sport, per impagament de 7,17 milions que deu als seus socis, segons l'acte publicat pel diari 'El Mundo'. L'embargament arriba als 9,32 milions a l'incloure interessos i costes.

La titular del Jutjat de Primera Instància número 21 de Madrid, Carmen Pérez, ordena executar l'embargament de béns de l'empresa de Raúl i que administra la seva mare, María Luisa Blanco. Els advocats del que va ser davanter del Madrid han recorregut l'ordre d'embargament al·legant que Europa Scar Sport ha sol·licitat concurs de creditors i, per tant, en aquest moment està protegida.

ELUDIR LA RESPONSABILITAT

Europa Scar Sport va entrar en concurs de creditors per un deute que superava els seus actius. Abans de liquidar-la, l'exfutbolista del Madrid i actual ambaixador de la Lliga als Estats Units va dimitir com a administrador, però va col·locar al càrrec la seva mare per fer-se càrrec del procés.

La seva actuació no va ser suficient per eludir les seves responsabilitats i la família Naranjo, socis inversors de l'empresa, va reclamar el deute per via judicial al considerar que la seva gestió fallida havia conduït l'empresa a la bancarrota.

Notícies relacionades

El recurs de Raúl davant l'Audiència Provincial de Madrid va ser desestimat.

Segons la sentència judicial, Raúl va declarar que ell mai va participar en la gestió de l'entitat ni va assistir a cap reunió. L'històric davanter va sostenir que eren les persones de la seva confiança les que la gestionaven "sense consultar-li res". Segons el Registre Mercantil, a més de Raúl i la seva mare, figurava com a administrador Carlos Redondo, cunyat del futbolista.