L'ACTUALITAT BLANCA

Zidane: "Tinc la sort de tenir tres fenòmens i de moment és així"

El tècnic blanc justifica l'estatus de la BBC tot i el seu pobre rendiment en els últims partits

 

  / EFE / JUANJO MARTÍN

3
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

Per Zinedine Zidane no hi ha debat. No importa que jugadors com Morata i Lucas Vázquez demanin pas cada vegada que salten al terreny de joc, com va passar davant el Legia, ni que Cristiano Ronaldo i Benzema no estiguin donant la seva millor versió en els últims partits. La BBC és intocable i aquest diumenge davant l'Athletic  (20.45 hores, Movistar + Partidazo) l'atac madridista tampoc canviarà.

“Vosaltres penseu que la BBC està una mica irregular. Per a mi, no. Tenim la sort de tenir tres fenòmens i, encara que els altres també estan fenomenal, jo he de prendre decisions i ja està. Sé el que pot aportar cadascun a l'equip, cada situació és diferent i de moment és així”, ha dit el tècnic blanc després de l'últim entrenament de preparació per al xoc davant l'Athletic. Un partit al qual l'equip basc arriba deprimit per la seva dura derrota a Genk a l'Europa League i sobretot per les lesions d'Aduriz i Yeray, que no podran estar al Bernabéu per intentar trencar una ratxa d'11 derrotes consecutives en les seves últimes visites a l'estadi madridista.

EL DIA A DIA

“L'important és seguir en la línia dels dos últims partits. Hem fet molt bona setmana, hem tingut temps de treballar des de dimarts, estem bé i desitjant jugar demà”, ha assenyalat Zidane, que ha tornat a insistir en la importància del treball diari per poder aconseguir les metes perseguides: “Jo he complert ja el meu somni. Ara és el dia a dia el que em motiva. El treball s'està fent bé i jo com a responsable estic encantat, però l'important ara és seguir perquè no hem guanyat res. Tinc la sort d'haver-ho viscut com a jugador i pots haver-ho fet tot bé durant sis o set mesos i després complicar-te les coses. Això és el dia a dia fins al final. Sé que tinc els millors, però després l'important és el treball dia a dia”.

Notícies relacionades

El tècnic blanc, per un altre costat, també s'ha mostrat “encantat de la vida” per la política de renovacions del club blanc. “Si renoven tots significa que són els millors. Cada dia firma un i tots encantats, no només jo, també els aficionats i tothom”, ha apuntat Zidane, que ha donat pistes sobre la renovació també de Pepe, que acaba contracte al juny, a més de les pròximes de Bale i Ronaldo: “És qüestió de temps. El club valora el seu treball durant aquests deu anys, cosa que ha fet amb aquesta samarreta i segur que arribarà el seu torn”.

EL BRASIL CRIDA CASEMIRO

El que no li quadra a Zidane és que Casemiro hagi sigut convocat per als partits que la selecció brasilera ha de jugar contra l'Argentina i el Perú el 10 i el 15 de novembre, quan encara no s'ha reincorporat al treball amb la resta de la plantilla blanca després de la fissura de peroné que va patir en el partit contra l'Espanyol. “L'han convocat i veurem si hi pot anar. Està bé, però és complicat perquè, encara que ha tornat amb nosaltres, ni tan sols ha fet carrera en solitari. És un tema complicat”, ha manifestat l'entrenador del Madrid, que ha secundat el seu president, Florentino Pérez, en la seva decisió de seguir sense comptar amb un director esportiu: “El club està molt ben organitzat i ja està. El més important és això”.