El Nàstic suma un punt a Elx després d'una remuntada de bojos (4-4)

nastic

nastic

1
JOAN VIDAL / TARRAGONA

Elx i Gimnàstic de Tarragona van donar un clínic de com no s'ha de defensar encara que això va servir per oferir un partit espectacular (4-4) als aficionats presents a l'estadi Martínez Valero. El Nàstic va tirar d'èpica i va remuntar en vuit minuts un partit que perdia per 3-1 en el minut 66. Álex López va inaugurar l'electrònic del partit (m. 11), però Nino va saber capgirar la derrota momentània en tan sols tres minuts.

Matilla, de llançament directe, augmentava l'avantatge per al conjunt il·licità en el minut 67 en el que semblava una nova derrota per als de Vicente Moreno. Però Tejera, de penal; Álex López, novament, i Jean Luc aconseguien donar un sorprenent avantatge al Nàstic abans que Dorca (m. 79) situés el definitiu 4-4. No va abaixar els braços el conjunt tarragoní i va saber persistir i creure que el partit no estava sentenciat. El Nàstic trenca aqixí una ratxa de tres derrotes consecutives a domicili per rescatar un punt que, anímicament, reforça una plantilla en hores baixes.

EMPAT SENSE GOLS DEL REUS

El Reus va comptabilitzar la seva segona jornada consecutiva sense veure porteria encara que va treure un valuós punt contra el Tenerife (0-0) per continuar a la zona noble de la taula. El partit només va tenir emoció en un segon acte en el qual va passar de tot. Va dominar l'equip tenerifenc que no va trobar la recompensa del gol i que va arribar a desbaratar una pena màxima, molt dubtosa, comesa per Alberto Benito i que Lozano va enviar al travesser.

L'error va donar ales a l'equip capitanejat per Folch, que a última hora va ser més incisiu i va merèixer endur-se els tres punts. La polèmica va arribar quan el col·legiat va decidir anul·lar un gol al Reus (m. 88), per assenyalar una falta prèvia sense tenir en compte la llei de l'avantatge. Despropòsit total per a indignació reusenca i tranquil·litat visitant. Un punt més a restar dels 50 que marquen la permanència, objectiu principal del Reus aquesta campanya.