Un camp de futbol força tort

El Deportivo Liniers, de la quarta argentina, haurà de reformar un camp que fa 30 anys que té forma de trapezi

campo-liniers

campo-liniers

1
Es llegeix en minuts

El Club Social y Deportivo Liniers és un equip argentí que juga a la quarta divisió. Un club que destaca per sobre de qualsevol altre i és conegut a tot el país. El conjunt, situat a la zona metropolitana de Buenos Aires, juga, des de fa 30 anys, en un terreny de joc amb forma de trapezi. 

L'AFA, Associació de Futbol Argentí, ha clausurat l'estadi pel "problema d'enquadrament". Tres dècades després, han instat el Liniers a remodelar el camp i a corregir la forma del terreny de joc. "Després de 30 anys redreçarem el camp tort i intentarem redreçar el que passa a nivell nacional", ha ironitzat el vicepresident del club, Miguel Angel Narváez, en declaracions a EFE. 

PART IDENTITÀRIA

Notícies relacionades

La forma del camp s'havia convertit en la identitat del joc del conjunt local. "Hi han entrat gols olímpics", ha assegurat l'entrenador, Oscar Aguirre. "Els porters rivals agafen referència amb l'arc de davant i es troben que el seu primer pal no coincideix amb el de la porteria del davant", ha afegit.

El Deportivo Liniers també és conegut per la seva acció social ajudant els joves dels barris pròxims, enfonsats en la misèria i la violència. "Posarem la zona de joc dreta, tot i que la dreta a vegades no soluciona res", ha sentenciat Narváez. El club disposa d'un termini de tres mesos per portar a terme l'obra.

Temes:

Argentina Futbol