Lady Gaga, estrella de la Super Bowl

L'actriu i cantant actuarà a la mitja part de l'espectacle més vist a tot el món

 

  / AP / JULIO CORTEZ

1
Es llegeix en minuts

“No és una il·lusió. Els rumors són certs. Aquest any la Super Bowl és per a Gaga”. Així ha confirmat Lady Gaga, a través del seu compte de Twitter, els rumors que afirmaven que la cantant seria l'estrella central de l'espectacle que tradicionalment ocupa el temps del descans de la Super Bowl de la NFL, que en aquesta ocasió se celebrarà el 5 de febrer a Houston (Texas).

"¡Ja és un tracte fet! ¡Estic desitjant actuar per a vosaltres des de Houston! ¡Gràcies als seguidors del futbol (americà) i de la música!", ha assegurat la cantant a través d'un missatge difós a Instagram i acompanyat d'una fotografia en què apareix amb una samarreta de la NFL i una guitarra.

SUCCEEIX COLDPLAY

La diva del pop succeirà la banda anglesa Coldplay, que va ser l'encarregada de l'actuació musical del Super Bowl 50, aquest 2016, a Santa Clara (Califòrnia) amb Beyoncé Bruno Mars com a convidats, un espectacle que va superar els 115 milions d'espectadors. Lady Gaga serà la protagonista d'un cartell que encara no està tancat i que és un filó per a la cadena Fox que retransmet el partit més vist de l'any. Aquell dia l'audiència fa que el preu dels anuncis rondin els quatre milions de dòlars per 30 segons.

Notícies relacionades

De fet, la Super Bowl és l'esdeveniment esportiu més vist de l'any a tot el món. Durant la retransmissió de la final que disputen els campions de les dues conferències de la NFL, hi ha un pic d'espectadors durant uns 25 minuts, els que ocupa l'espectacle del descans. En l'edició a passada de la final es van registrar 111,9 milions d'espectadors i en la del 2015 es va arribar als 115 milions. 

UN ANY INTENS

Aquest 2016 està sent molt intens en la carrera de la diva nord-americana, de 30 anys. A l'agost, Lady Gaga va oficiar com a mestra de cerimònies en la festa sorpresa en què Tony Bennett va ser complimentat amb motiu del seu 90è aniversari i va ser l'encarregada de pitjar el comandament que va encendre l'Empire State amb els colors de la bandera d'Itàlia, al·ludint als orígens italians del cantant.