Mourinho: "Florentino em va demanar que tornés i netegés Casillas, Ramos, Pepe, Marcelo..."

MD51. MADRID, 26/11/2011.- El presidente del Real Madrid, Florentino Pérez (i), saluda al técnico portugués José Mourinho (d), momentos antes del partido de la decimocuarta jornada de Liga de Primera División, que el conjunto blanco disputa ante el Atlético de Madrid esta tarde en el estadio Santiago Bernabéu. EFE/Juan Carlos Hidalgo

MD51. MADRID, 26/11/2011.- El presidente del Real Madrid, Florentino Pérez (i), saluda al técnico portugués José Mourinho (d), momentos antes del partido de la decimocuarta jornada de Liga de Primera División, que el conjunto blanco disputa ante el Atlético de Madrid esta tarde en el estadio Santiago Bernabéu. EFE/Juan Carlos Hidalgo / Juan Carlos Hidalgo (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Les sospites que Florentino Pérez va intentar que José Mourinho tornés a ser entrenador del Reial Madrid tot i la seva agitada sortida del club blanc s'han vist confirmades per part del tècnic portuguès.

"El president [Florentino Pérez] m'adora i vol que torni per netejar el vestidor de gent com Pepe, Casillas, Ramos, Marcelo... Li he dit que és massa tard", va comentar Mourinho el maig del 2015 a Rob Beasley, autor del llibre 'Jose Mourinho: Up close and personal'. En aquelles dates, Florentino ja havia decidit que Carlo Ancelotti no continués a la banqueta del Madrid i estava buscant nou entrenador.

Segons un nou extracte publicat pel britànic Daily Mail, l'actual tècnic del Manchester United va explicar a Beasley: "El president ha pensat en Zidane pel seu nom i estatus, però no va fer res amb el Castella i tem aquest risc. Klopp és l'únic que pot fitxar... però Rafa Benítez, ni de broma".

Mourinho es va equivocar, perquè Benítez va fitxar com a entrenador del Madrid mesos després.

FALTA D'ESPERIT D'EQUIP

Notícies relacionades

En el llibre, que surt a la venda el 29 de setembre, el preparador lusità també es queixa de la falta d'"esperit d'equip" al vestidor blanc i recorda l'episodi de l'aniversari d'Essien.

El futbolista ghanès va invitar tots els seus companys a una festa, però només hi van anar uns quants. Va ser el mateix 'Mou' el que va haver d'acabar consolant el jugador dient-li que no era res personal, que el problema era que els seus companys estaven més interessats en ells mateixos que en els altres.