El Reus es manté invicte i s'endú un empat de Getafe

Edgar Hernández va marcar de penal per als catalans en el segon temps però els madrilenys van igualar en només nou minuts

jtio35370205 tercera jornada de la liga 2   2016 09 03  getafe reus 031 j160903211033

jtio35370205 tercera jornada de la liga 2 2016 09 03 getafe reus 031 j160903211033

1
JOAN VIDAL

Ningú ha pogut superar un nou ascendit com el Reus Deportiu. Els homes de Natxo González segueixen imbatuts en el seu debut en la categoria de plata del futbol espanyol a l’aconseguir un empat (1-1) a domicili contra el Getafe, que els permet seguir a la part noble de la classificació.

L’entrenador basc del conjunt català va repetir onze després de l’exhibició de joc del cap de setmana passat contra el Mirandés. Va faltar brillantor en uns primers 45 minuts dominats per l’equip blau, tot i que Fran Carbia, amb una rematada de cap al travesser, hauria pogut desequilibrar el marcador a favor dels reusencs al quart d’hora. No va entrar en joc Jorge Díaz per al Reus i l’equip català ho va acusar a la zona ofensiva.

NOU MINUTS D'ALEGRIA

La represa va mantenir la tònica general del primer acte excepte que Edgar Hernández va convertir una pena màxima (m. 58) per avançar el Reus i per bolcar, encara més, els atacs del Getafe sobre la porteria d’un excepcional Edgar Badia. L’alegria dels homes de Natxo González només va durar nou minuts, quan Jorge Molina, movent-se majestuosament dins de l’àrea, va decidir enviar un extraordinari xut amb la dreta al mateix escaire de la porteria visitant.

Nou empat a domicili (Mallorca i Getafe fins ara) que permet créixer a un conjunt que segueix apostant per gran part del bloc que va pujar de categoria la campanya passada.