L'ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

L'Espanyol es completa amb tres fitxatges en una jornada d'infart

El central Diego Reyes, el porter Diego López i el punta Álvaro Vázquez arriben l'últim dia

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

L'Espanyol ha tingut tres mesos per reforçar-se i no ha acabat de fer els deures fins a l'últim segon del mercat de fitxatges. Hi ha coses que no han millorat gaire amb els nous responsables de l'entitat.

De pressa i en una jornada frenètica, el club periquito va tancar tres fitxatges: el central Diego Reyes, el porter Diego López i el davanter Álvaro Vázquez, que torna a casa. Amb aquest trio d'altes, el club tanca l'estiu amb 16 milions gastats en 11 reforços: els tres d'aquest dimecres, Baptistao, Roberto, Jurado, Javi Fuego, Piatti, David López, José Antonio Reyes i Demichelis.

El porter Roberto, procedent de l'Olympiacos, va ser el primer a mitjans de juny, quan se celebrava l'Eurocopa de França. Els últims van arribar en una jornada de bogeria, que va començar a les 17.03, amb la rescissió de contracte d'Álex Fernández, que jugarà a l'Elx.

Va acabar passada la mitjanit, amb la baixa confirmada de Ciani i la incorporació final d'Álvaro Vázquez, que va estar tot el dia entre el Depor (va arribar a passar la revisió mèdica amb els gallecs) i l'Espanyol. Finalment, el davanter de Badalona estarà a les ordres de Quique Flores, amb qui també va coincidir al Getafe

PAU, AL TOTTENHAM

Al vespre van anar arribant les confirmacions oficials. La primera, a les 20.42 hores, va ser la marxa de Pau López al Tottenham de Mauricio Pochettino. El meta gironí jugarà cedit una temporada a la Premier amb una opció de compra obligatòria amb penalització en cas de no ser exercida.

Després va arribar el torn d'Álvaro Gónzalez, el central càntabre que va firmar quatre temporades pel Vila-real a canvi de quatre milions d'euros, una operació rodona per als periquitos. 

A continuació, es va fer oficial el seu recanvi en la zaga, el mexicà Diego Reyes, propietat del Porto, que  estarà cedit en Cornellá fins a final de temporada amb una opció de compra. La temporada passada va estar en la Reial Societat (va jugar 28 partits). El club basc seguia interessat en els seus serveis. Amb solo 23 anys, ja fue campió de la Copa Or 2015 i medalla d'or als Jocs de Londres 2012. El lateral Nyom, en canvi, es va quedar sense recalar en Cornellà.

CAICEDO ES QUEDA 

Notícies relacionades

Després del defensa internacional mexicà es va confirmar l'arribada de Diego López, el porter de 34 anys que a la tarda es va desplaçar a les oficines del Milan per negociar la seva sortida. El meta que va deixar a la banqueta Casillas amb José Mourinho com a gran avalador jugarà a l'Espanyol fins al juny del 2017 sense opció de compra. Cobrarà un milió d'euros i el quadro llombard assumirà la resta de la fitxa. 

Respecte a la resta de fronts oberts, Caicedo es queda al club periquito, ja que no va arribar cap oferta convincent per al seu traspàs. També continuen els dos laterals esquerrans (Rubén Duarte i Víctor Álvarez), mentre que Quique només tindrà un lateral dret pur a la plantilla (el capità Javi López) després de la marxa d'Arbilla a l'Eibar, encara que Víctor Sánchez pot complir aquest paper en les dues bandes en un plantilla amb massa migcentres. 

Temes:

Espanyol