L'ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

Caicedo enterboleix el tancament de mercat de l'Espanyol

El davanter equatorià vol marxar i el club negocia el fitxatge d'Álvaro Vázquez

rpaniagua33728818 gra282  cornell    el prat  barcelona   01 05 2016   el dela160829131604

rpaniagua33728818 gra282 cornell el prat barcelona 01 05 2016 el dela160829131604 / ALEJANDRO GARCIA

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Al mes de gener l'Espanyol va comprar tots els drets de Felipe CaicedoEspanyol drets Felipe Caicedo, li va millorar el contracte i va posar una clàusula de 35 milions d'euros. El davanter equatorià, amb compromís fins al 2019, estava encantat, però la situació ha canviat. També el seu rendiment, fins al punt que no és titular en el nou projecte de Quique Sánchez Flores

El punta, que ara està amb la seva selecció, vol marxar del club periquito, segons va explicar Paco Durán, un dels seus agents. Però l'Espanyol no l'hi posarà fàcil. A l'estiu va tenir dues ofertes d'Àsia de 15 milions d'euros per ell i van ser rebutjades.

"Felipe m'ha ratificat el seu desig de marxar. Està en joc el seu futur esportiu i personal. Vol anar a un lloc on el vulguin. Si un futbolista no vol estar en un equip s'han de buscar solucions. Nosaltres n'estem proposant, però l'Espanyol s'ha enrocat en els 15 milions. És una bogeria" (Paco Durán, agent de Caicedo)

El Deportivo també vol el punta, però la seva proposta està molt lluny del que acceptaria l'Espanyol, que pretén almenys 10 'quilos' per l'ariet, mentre negocia amb el Getafe per al retorn d'Álvaro Vázquez. El club madrileny demana tres milions pel català, una xifra que considera exagerada l'entitat periquita. 

ENRABIADA BLANC-I-BLAVA

Les declaracions de Durán, en què es queixava de no haver sigut rebut pel conseller delegat Ramon Robert, no han caigut bé a la cúpula periquita. "Felipe m'ha ratificat el seu desig de marxar. Està en joc el seu futur esportiu i personal. Vol anar a un lloc on el vulguin. Si un futbolista no vol estar en un equip s'han de buscar solucions. Nosaltres n'estem proposant, però l'Espanyol s'ha enrocat en els 15 milions. És una bogeria", ha afirmat l'agent. El Màlaga i el Celta també podrien estar interessats en Caicedo.

"Nosaltres vam comprar el 50% dels drets que faltaven amb unes condicions que es van acceptar al seu moment. A partir d'aquí, ha de competir", ha comentat aquest migdia Robert, que ha apuntat que Durán no és l'agent principal de Caicedo. El dirigent ha reconegut l'oferta del Deportivo, que consideren totalment insuficient. 

"No hi ha 'cas Felipe', ell ha de competir i tornar a ser el que creiem que pot ser. A partir d'aquí, si arriben propostes al club que satisfacin les dues parts ja ho veurem" (Ángel Gómez, director esportiu)

Ángel Gómez, el director esportiu, ha destacat la baixada del davanter. "En la part esportiva valorem molt Caicedo, no hi ha 'cas Felipe', ell ha de competir i tornar a ser el que creiem que pot ser. A partir d'aquí, si arriben propostes al club que satisfacin les dues parts ja ho veurem".

OPERACIONS AL LÍMIT

Notícies relacionades

Fins dimecres, quan es tanca el mercat, no es pot descartar cap moviment a les oficines periquites. El club ja ha gastat 14 milions en vuit reforços, i arribaran, almenys, dos defenses més, amb el central Diego Reyes com un dels preferits.

Les vendes de Caicedo i Diop facilitarien els moviments. Si se'n va Caicedo, vindrà Álvaro Vázquez, si Pau se'n va finalment al Tottenham, també arribarà un porter, però la prioritat són els defenses.

Temes:

Espanyol Futbol