LA JORNADA DE LLIGA

Quique: "Aquest equip necessita entrenar la ment"

"Percebo una sensació de tragèdia i falta de confiança pel que ha passat en els últims anys", diu el tècnic de l'Espanyol

rpaniagua35296163 gra411  cornella  26 08 2016   el entrenador del rcd espanyo160827020015

rpaniagua35296163 gra411 cornella 26 08 2016 el entrenador del rcd espanyo160827020015 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts

El tècnic de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha assegurat després de l'empat contra el Màlaga a Cornellà-el Prat que el quadro català "necessita entrenar sobretot la ment" i ha lamentat els errors que han permès al rival igualar un 2-0. "Percebo una sensació de tragèdia i tenim falta de confiança pel que ha passat en els últims anys". 

"Costa quan entrem al vestidor lamentant situacions que hem de resoldre i no ho fem. Ens han empatat en moments en què no hauria d'haver passat res", ha afirmat l'entrenador en referència als gols del Màlaga.

PROBLEMA ANÍMIC

Quique, que ha recordat que de moment la defensa és la mateixa que la del curs passat, ha insistit que el principal problema del grup és anímic: "Tenim falta de confiança pel que ha passat en els últims temps. Hem de canviar la mentalitat i fer veure a l'equip que ara tenim unes ambicions diferents".

Baptistao estarà entre dues  i tres setmanes de baixa per un esquinç al turmell

Notícies relacionades

Fins que l'equip no aconsegueixi una victòria, afirma el preparador madrileny, aquesta sensació no s'acabarà. "Quan un equip té debilitats es flagel·la i arriba al vestidor preguntant-se'n els motius. Nosaltres estem per ajudar els futbolistes", ha dit. 

Baptistao, finalment, estarà entre dues i tres setmanes de baixa per un esquinç al turmell esquerre que es va produir en el partit davant el Màlaga i que el va obligar a deixar el camp. Caicedo va ocupar el seu lloc.